Diana haragban volt anyjával

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA tárgyaláson részt vett Diana anyja, Frances Shand Kydd is, akit tanúként hallgatott ki a bíró. Mrs. Shand Kydd néhány szűk mondattal utalt arra, hogy lányával nézeteltéréseik voltak annak életvitelével és viszonyaival kapcsolatban. Anyja nem helyeselte Diana kapcsolatait, megpróbált beleszólni életébe. Viszonyuk annyira megromlott, hogy a hozzá írt leveleket Diana felbontatlanul küldte vissza anyjának. Mrs. Shand Kydd arról is beszélt, hogy Paul Burrell rosszul értelmezte szerepét Diana hercegnő életében, túl komolyan vette egyes kijelentéseit. Ama kijelentésére, hogy úrnője mindig "az én sziklám"-nak szólította őt, Mrs. Frances azzal érvelt, hogy ezt a kifejezést lánya előszeretettel használta más ismerőseivel kapcsolatban is.

A 44 éves Paul Burrell tagadja a vádat, miszerint jogtalanul tulajdonította el azt a közel 310 darab személyes tárgyat Diana otthonából, amik a hercegnő, Károly és Vilmos hercegek tulajdonát képezték.
Nem sokkal azután, hogy a hercegnő végzetes balesetet szenvedett Párizsban, főkomornyikja eltulajdonította londoni lakásából két ruháját és egyéb személyes holmijait, áll a vádiratban.

Forrás: MTI
Diana hercegnő volt komornyikja kitüntetést kapott II. Erzsébettől, még mielőtt kiderültek a lopások