Bemutatták a Vilmos hercegről készült filmet

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA herceg szerepét Jordan Frieda játssza, aki a fodrász-tervező John Frieda és Lulu énekesnő fia. Az alkotás a herceg életét a kamaszkortól a férfivá érésig, azaz Diana hercegnő halálától a St. Andrew's College-ba történt felvételéig kíséri figyelemmel. A film egy olyan Vilmos herceget jelenít meg a vásznon, aki arra próbálja rávenni családját, hogy hagyják el a protokollszabályokat és hogy a nemzet hangulatának megfelelően viszonyuljanak Diana hercegnő halálához.

Képek a filmből: Jordan Frieda és Martin Turnerhttp://www.cnn.com/2002/SHOWBIZ/TV/09/27/apontv.prince.william.ap/Portrék a brit királyi család tagjairólhttp://www.royalarchive.com/modules.php?op=modload&name=whguy&file=indexA királynő és Diana - Királyi házakhttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=41645%26tag=1

A filmbeli Vilmos ezt mondja például a nagyanyjának: "'Kérlek, nagyi, az egész ország azt hiszi, hogy minket nem is érdekel, ami történt - tegyél valamit!" Károly herceg és a St. James-palota ezúttal nem kommentálták a filmet, de korábban már elmondták, hogy "felháborítja őket" a film "érzéketlensége". A filmben ugyanis Vilmos Károly herceg szeretőjének, Camilla Parker-Bowlesnek a gyermekeivel, Tommal és Laurával iszik együtt.

Egy éjszakai klubban pedig Tara Palmer-Tomkinson kvázi felajánlkozik a hercegnek, aki a 16. születésnapján berúg egy kocsmában, majd asztalokat borogat. A részegeskedés visszatérő téma a filmben: így van egy olyan rész is, ahol Vilmos és etoni iskolatársai a Buckingham-palota pincéiben randalíroznak, miután letudták a királynőnél tett látogatást. A filmet Írországban vették fel.