Megválasztották az év legjobban öltözött sztárjait

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
People magazin: a legjobban-legrosszabbul öltözöttek listájahttp://people.aol.com/people/magazine/package/0,11546,189366,00.html

De vigyázat: a People magazin nyelve csípős, és nem habozik, ha arról van szó, hogy a legrosszabbul öltözöttek névsorát is nyilvánosságra hozza. Szégyenszemre ide került Pamela Anderson, Kid Rock és Macy Gray - hogy csak a legismertebbeket említsük.

people.aol.compeople.aol.com
Tetszik: Charlize TheronNem tetszik: Macy Gray


Julia Roberts és Halle Berry Oscar-díjas filmszínészeken kívül a People további 18 sztárt jelölt meg, akik a magazin szerint teljességgel megfelelnek a jólöltözöttség kritériumainak. A "tizennyolcak" szinte mindegyike filmsztár: így például Kate Beckinsale, Kate Hudson, Nicole Kidman, Charlize Theron és Reese Witherspoon.
Tévésorozatok sztárjaiban is bővelkedik a lista: itt található Calista Flockhart, Debra Messing (az NBC-n futó Will és Grace vígjátéksorozat egyik főszereplője) és Keri Russell (a WB csatornán futó Felicity című sorozat sztárja).
Hillary Rodham Clinton, a korábbi amerikai elnök felesége viszont a rosszul öltözöttek listájára került.
Volt még Hajuk áldozatai kategória is: itt szerepel az ír származású színész, Liam Neeson, akinek a magazin szerint "össze van tákolva a sörénye".