Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Camilla unokahúga újságban meztelenkedik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumEmma Parker Bowles az elmúlt két évben egy autós rovatot vezetett a lapnál. Cikkeit rendszerint fénykép kísérte, melyen az épp szóban forgó járművel szerepelt a szerző - mindeddig teljesen felöltözve. A legutolsó cikk a Smart Crossblade-ről szól, az illusztráció pedig ezúttal több mint rendhagyó: Emma pucéran virít a gépjármű mellett. A cikkben Emma elviccelődik a meztelenség előnyeiről (mint például hogy nem kell követnünk a legújabb divattrendeket), és némi szemtelenséggel azt is állítja, hogy időnként egyáltalán nem öltözik fel. - Legkedveltebb időtöltéseim egy része csakis anyaszült meztelenül jó igazán - nyilatkozza.

Tatler magazinhttp://www.tatler.co.uk/Camilla Parker Bowles-névjegyhttp://www.hellomagazine.com/profiles/camillaparkerbowles/

Emma, akiről a közönség legutoljára az alkohollal és a droggal folytatott küzdelme kapcsán hallhatott, Camilla ex-sógorának, Richard Parker Bowles-nek a lánya.
Arról nem szólnak a híradások, hogy a brit közönség hogy fogadta a hírt, hazájának férfiai azonban minden bizonnyal szívükbe zárták a kocsik iránt érdeklődő, vagány fiatal hölgyet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről