David Beckham gyermekruha-kollekciót adott ki

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
A Beckham család

A kollekció, mely a DB07-es elnevezést viseli, trikókat, kapucnis topokat és bő, buggyos nadrágokat foglal magában. Háromféle színben kaphatók: fehérben, tengerészkékben és vörösben.

A Marks and Spencer szerint a ruhadarabok azt a hip-hop stílust mintázzák, melyet Beckham is szívesen viselne, ha gyerek lenne. Mint azt Beckham elmondta: "Az, hogy a Marks and Spencerrel dolgozhattam, megadta számomra a lehetőséget, hogy valamit annak folyamatában lássak, ahogy kifejlődik. Olyasmit akartam tervezni, ami eltér attól, mint amit hagyományosan meg lehet találni egy nagyáruházban, szerettem volna, hogy a gyerekek izgalomba jöjjenek tőle." Beckham azt is hozzátette, hogy a nagyobb méretű topok feleségének, Victoriának is jól fognak állni.

A futballsztár körülbelül kétmillió fontot keres az üzleten, ami éppen jól fog jönni családjának, hiszen nemrégiben született meg második gyermekük, Romeo. A Manchester United sztárja amúgy nem szűkölködik szponzorokban: reklámozott már Adidas sportruházatot, Police napszemüveget, Brylcream hajápolószereket.