Eva Herzigova autót reklámoz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
A Lancia honlapjahttp://www.lancia.com/A Wonderbra honlapjahttp://www.wonderbra.co.ukEva Herzigova életrajzahttp://www.hellomagazine.com/profiles/evaherzigova/

Eva Herzigova cseh topmodell a Wonderbra fehérneműgyártó cég reklámkampánya után szerzett nemzetközi hírnevet. Érzékiségével, nőiességével meghódította a világot, és a cég forgalma ez időben csaknem a hússzorosára növekedett.

www.wonderbra.co.uk A szőke szépség most a Lanciával írt alá szerződést, reklámfilmjükben férfinak öltözik. A spot első néhány kockáján a topmodell látható, amint épp borotválkozik, majd szoros copfba összefogja a haját, férfiruhába öltözik, és végül kimegy az utcára, hogy megkeresse az autóját. A kampány szlogenje: Új Lancia csak férfiak számára.

Eva Herzigova 1973. március 10-én született a csehországi Litvinovban. 16 éves korában Prágába utazott szüleivel, ahol egy barátjától értesült arról, hogy egy francia modellügynökség pályázatot írt ki. A kamaszlány benevezett, megnyerte a versenyt, és hat hónap múlva már Párizsba költözött. A gyönyörű cseh modellt a kilencvenes évek Marilyn Monroe-jaként kezdték emlegetni.