Sharon Stone újra filmezni fog

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum Az A Different Loyalty című kémdrámában Rupert Everett lenne a partnere, a Liar's Club pedig családi mozifilmnek készül. Ha Stone aláírja a szerződéseket, mindkét filmet sikerre viheti.
Az A Different Loyalty Eleanor Philby és férje, Kim Philby igaz történetén alapuló film. Kim Philby a brit titkosszolgálatba beépült kém volt, aki az oroszoknak kémkedett, majd 1963-ban Moszkvába emigrált. A filmet idén ősszel kezdik forgatni Európában.

Sharon Stone 2001-ben visszamondta az Elemi ösztön folytatásában vállalt szereplését, miután a projekt egyik rendező kezéből a másikba került, és miután nem találta egyik jelölt férfi főszereplőt sem elfogadhatónak.

A férfiak Sharon Stone-rólhttp://www.askmen.com/women/actress_60/90_sharon_stone.htmlElemi ösztönhttp://us.imdb.com/Title?0103772A film oldala az IMDb-ben

Azóta perben áll a film producereivel, Andrew Vajnával és Mario Kassarral, mert azok nem hajlandók kifizetni számára azt a 14 millió dollárt, amit egy szóbeli megállapodás alapján még akkor is meg kéne kapnia, ha nem játssza el a szerepet.
A színésznő tavaly szeptemberben enyhe agyvérzést kapott, felépülése után sokat pihent, nagyobb munkákat eddig nem vállalt.