Hiú ábrándok

Vágólapra másolva!
Nem éri meg ragaszkodni egy olyan pasihoz, aki nemcsak velünk tartja a kapcsolatot, hanem két-három másik hölggyel is. Inkább keress magadnak egy olyan embert, aki csak veled törődik - tanácsolja olvasónknak a Facér Pasi.
Vágólapra másolva!

Szia Facér Pasi!

Szeretném tudni, hogy te mit gondolsz a következő történetről és hogy szerinted mi lenne a leghelyesebb.

Három és fél éve megismertem egy fiút, akkor mind kettőnknek volt kapcsolata, családja. Majd egyre komolyabb lett a dolog kettőnk között, és mint barátok is egymásra találtunk. Egy napon születtünk és már annyira ismerjük egymást, hogy nem kell a másiknak megszólalnia, és tudjuk mit akar mondani a másik.

Majd én elköltöztem az akkori páromtól, és egyedül éltem egy ideig. Nyáron a szerelmem összeveszett az élettársával, és különköltöztek - én örültem neki, mert azt láttam, hogy eljött az idő amire mindketten vártunk, erről beszéltünk folyamatosan, hogy majd egyszer, ha ez megadatik, akkor végre boldogok lehetünk. De nem így történt. Visszaköltözött a családjához, mert nem bírta a gyerek nélkül. Majd újra elküldte őket, mert nem működött, ez sem tartott sokáig, csak pár napig, utána megint visszament hozzájuk. Hetekig folyt ez a játék.

Emellett persze velem is tartotta a kapcsolatot, de végül úgy döntött, végleg a családjával akar lenni. Szakítottunk, de nem engedett el, folyamatosan visszajárt hozzám. Teltek a hetek - nagyon sokat vitatkoztunk, de nem bírtuk egymás nélkül, mert egy pár nap után mindig hiányoztunk egymásnak.

Így telt el két hónap, majd egyik nap azt mondta, hogy találkozott egy régi nagy szerelmével és szeretne vele együtt lenni. Nem tudta megmagyarázni, csak annyit mondott, jó érzés volt neki, és ezért továbbra is úgy fogja alakítani, hogy minél többet találkozhassanak.

Én ekkor kidobtam, és megfogadtam, hogy soha többet nem állok szóba vele. Ő hívogatott, írogatott és egyszer nem bírtam tovább, és beszéltem, majd találkoztam vele. Elmondta, hogy bár kedveli ezt a lányt, de nem szereti úgy, mint engem. De valamiért továbbra is találkozni szeretne vele.

Most ott tartunk, hogy van a családja, akivel együtt él, van az a lány, akivel találkozgat hetente, engem pedig naponta többször is hív, és nagyon sokat beszélgetünk.

Úgy érzem, hogy vissza akarom őt kapni, még ha csak annyira is, hogy együtt legyek vele. Akkor abban a pillanatban jó, de utána mindig rossz, mert tudom, hogy a következő nap megy ehhez a másik lányhoz.

Miért jó ez neki? Kérlek szépen, segíts nekem, hogy jól dönthessek!!

Nekem itt van a 9 éves kisfiam és szeretném őt boldogságban nevelni, de így nem megy, mert egész nap csak rajta gondolkodom.

Köszönöm előre is!

Annamari

Kedves Annamari!

Sajnos vannak olyan emberek, akiket nagyon könnyű az orruknál fogva vezetni... A kérdés itt az, hogy ez miért van így?

A baj talán az, hogy te már annyira belegabalyodtál ebbe a kapcsolatba, ami már minden más lehetőségtől visszatart. Ez nem helyes!

Jobb lenne mindenkinek egy végleges lezárás, és egy újrakezdés valaki egészen mással. Jobb lenne mindenkinek, nemcsak neked, de a másik lánynak is.

De szerintem a pasinak is, aki éppen egy egész háremnek hazudozik, méghozzá gátlástalanul. A pofátlanságnak is kell határt szabni és neked meg nem szabad ezt tűrnöd.

Sose fogja elhagyni a családját, se érted, se másért.

Ne nyomorítsd meg magad! Nem éri meg. Keress magadnak olyat, aki csak érted él.

Csókol a Facér Pasi!