Stílusok keveredése

Vágólapra másolva!
Ha tizenéves korban két egymással szimpatizáló fiatal eltérő stílusban öltözködik, és egészen más zenét szeret, még nem a világ vége, hiszen ilyenkor még mindenki keresi magát - állítja a Facér Csajszi.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Csajszi!

Van egy osztálytársam, aki egy ideje már tetszik nekem, csak az a baj, hogy stílusban teljesen különbözünk, így elég nehézkes az udvarlás. Bár már sétáltunk kettesben és jókat dumáltunk, meg nevettünk, mégis félek a visszautasítástól. Nagyon jó barátok vagyok, de nem szeretném ezzel elrontani a barátságunkat. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Egy 18 éves srác

Kedves 18 éves srác!

Az, hogy ebben a korban két egymással szimpatizáló fiatal eltérő stílusban öltözködik, egészen más zenét szeret, és a barátai is merőben különböznek egymástól még nem a világ vége, hiszen ilyenkor mindenki próbálkozik, keresgél, melyik az a stílus, életérzés amiben leginkább megtalálja magát. Szerintem ezzel egyelőre ne foglalkozz, annál is inkább, mert már bizonyítékát adta annak, hogy hajlandó veled kettesben is időt tölteni: sétáltatok, dumáltatok, jókat nevettetek. Szóval különböző stílus ide vagy oda - az összhang megvan köztetek. Akkor már csak azt kell kideríteni, hányadán is álltok egymással.

Próbálj meg minél több közös programot szervezni, egyáltalán nem baj, ha az elején csak ketten vagytok ezeken a programokon. (A barátokkal elég akkor foglalkozni, ha már mindketten tisztában vagytok a saját érzéseitekkel...) Ezek az alkalmak tökéletesek lesznek arra, hogy jobban megismerjétek egymást, a viselkedéséből kipuhatolhatod, mennyire lenne kedvére egy újabb közös program. Ha kedvére van, az azt jelenti, hogy kíváncsi rád, szeretne ő is kettesben lenni veled. Ez pedig egyenlő azzal, hogy ő is szimpatizál veled. Ha a helyzet nem így alakulna, hanem elzárkózna a lány, nem lenne kedved közös programokban részt venni, hagyd egy picit. A barátság úgyis megvan, az aktuális helyzet pedig adja majd, hogy hogyan tovább. Hajrá!

Csókol: a Facér Csajszi