Szemérmetlenül füllentenek a világ ifjai

Vágólapra másolva!
A hagyományos, illetve alternatív ismerkedési módok tekintetében nemzeti különbségeket vélnek felfedezni kanadai szociológusok, akik tizenhat ország fiataljain elemezték a hódítás titkát. Egy dolog azonban minden nemzet fiaiban közös.
Vágólapra másolva!

Mint kiderült, az emberek a hagyományos ismerkedési módokat - társasági eseményeket - részesítik előnyben, ha meg akarják találni az igazit. Ami a virtuális ismerkedést illeti, a magányosok egyelőre kevés bizalmat szavaznak a világháló kínálta lehetőségeknek. Kivételt csak Portugália jelent, ahol a megkérdezett férfiak és nők fele részesíti előnyben az internetet - olvasható a beseder című orosz nyelvű hírportálon.

A spanyol csajok nem hajlandóak az interneten ismerkedni

Spanyolországban a férfiak 30 százaléka próbál a világhálón párra lelni, bár kétséges, hogy erőfeszítéseiket siker koronázhatja, mivel egyetlen megkérdezett spanyol hölgy sem hajlandó az interneten ismerkedni. Franciaországban az egyéb ismerkedési módokkal is akadnak problémák, hiszen csak a megkérdezett urak 40 százaléka, a hölgyeknek pedig egytizede hajlandó diszkóban, vagy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedni. Amennyiben összejön az első randevú, a teremtés koronáit mindenekelőtt a külcsín érdekli, s teljesen hidegen hagyja őket a belbecs, legalábbis Franciaországban, Nagy-Britanniában, Japánban, Görögországban és Brazíliában. Valamivel jobb a helyzet Portugáliában, ahol az urak 40 százaléka szíve lehetséges választottjának viselkedését veszi górcső alá. Az ausztrálokat viszont - legalábbis saját állításuk szerint - teljesen hidegen hagyja a hölgyek külleme.

A németek jövedelmükkel virítanak, a brazilok lódítanak

A szebbik nem képviselői mindenekelőtt a férfiak humorérzékét méltányolják: az USA-ban a megkérdezettek 63 százaléka, Kanadában pedig a hölgyek 73 százaléka tette e képességet az első helyre.
Ami a hódítási stratégiát illeti, az ausztrálok és a britek a romantikázás előtt egy kis szíverősítőt vesznek magukhoz, így gyűjtve bátorságot a hódításhoz. A spanyolok ismerkedés után azonmód heves udvarlásba kezdenek. Ami minden nemzet fiaira illik, az a szemérmetlen lódítás. A németek és olaszok mindenekelőtt jövedelmükkel, anyagi helyzetükkel kérkedve igyekeznek jó benyomást kelteni, a brazilok és mexikóiak 80 százaléka pedig eltitkolja házas voltát, vagy azt, hogy tartós párkapcsolatban él. Igaz, a hölgyeknek sincs mit a másik nem szemére vetni, hiszen a megkérdezett német nők 70 százaléka sem megy egy kis hazugságért a szomszédba.