Vágólapra másolva!
Néha jó lenne, ha a nők képesek lennének férfiaggyal gondolkodni és férfiszemmel figyelni a világot. Mivel erre nincs mód, most itt a lehetőség, hogy megkérdezzünk egy facér pasit, hogyan látja a helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér pasi!

Megmondom őszintén, nagyon kiábrándult vagyok, így a 21. században. 25 éves, szép, okos, kedves nő vagyok, aki egyedül van. De egyszerűen a mai fiúk nem tudnak udvarolni! Vagy lehet, hogy nekem nincs szerencsém. Túl jó lennék?

A kiszemeltem 27 évesen 17 éves lánykát "rángat" magával. De azért közli, hogy velem nem tud barát lenni, ennek ellenére nem tesz semmit, mert talán fél elkötelezni magát. Szórakozóhelyen a fiúk sorra kérik tőlem a randikat, aztán egyik sem képes felhívni. A társkeresőn meg csak egyvalamit akarnak. Milyen lett ez a világ? Vannak még monogám férfiak? Vagy esetleg zavarja őket, ha egy nő szép, barátságos, és van esze? Pedig én mindig önmagamat adom, rendes lány vagyok. Ez ciki lenne? Vannak még olyanok, akik szeretnek küzdeni, és meghódítani a nőket? Vagy legyek én rámenősebb? Nem is tudom, miért jó fiatalnak lenni, pedig annyira mondják!

Köszi, puszi:

Era

Drága!

Ne legyél kiábrándult, mert akkor én leszek totál kiábrándulva! Azt mondod, nincs egy férfi se talpon a vidéken. És én? Én smafu vagyok? Naphosszat vigasztalom a hozzám forduló nőket, dicsérem a szépségüket, okosságukat, és te azt mondod, nincs egy darab normális férfi sem?! Ne keseríts el! És egyébként számos olyan férfit ismerek, akik - hozzám hasonlóan - talpig úriemberek. Pont olyanok, mint akiket hiányolsz az életedből. Úgyhogy nyugi, vannak ilyenek. Csak még nem futottatok össze. Szóval nem arról van szó, hogy te túl jó vagy, de rajtad kívül mindenki más csak közepes és/vagy gazember. Inkább arról, hogy még nem volt szerencséd összefutni a hozzád való ideális férfiakkal. A kiszemelted szerintem nem neked való. Ő a legfrissebb húsra bukik, csak ez számít neki. Tényleg jól tudnád érezni magad egy olyan sráccal, aki ennyit tud és ennyire vágyik? Szerintem pattanj le róla, és keresgélj máshol! Vagyis tudod mit? Mi lenne, ha kipróbálnád, hogy egy kicsit nem keresel pasit? Hanem csak úgy vagy, és jössz-mész csak a saját kedvedre, a magad örömére, és ha valamit keresel, akkor maximum magadban a boldogságot. Ne nézz szigorúan, tökéletességet sugározva a férfifelhozatalra, és ne keresd rögtön mindenkiben a rosszat! Mert az egyrészt meglátszik rajtad, és ettől inkább odébbállnak a potenciális lovagok, mert senki sem szereti magát egy sárkupacnak érezni, mihelyst belenéz egy lány szemébe. Aztán meg azért se, mert ha ilyen előítéletekkel állsz hozzá a világhoz, akkor a világ valóban ilyen figurákat fog neked bemutatni. Inkább engedd el magad, ne akarj mindenkiben rögtön csalódni, próbáld meglátni másokban is azt, hogy ők mitől túl jók, miben rendesek! Ha kicsit nagyvonalúbban tekintesz az emberekre és szerényebben önmagadra, hamarabb meg fogod látni az értékeket másokban. És az igazán értékes és monogám, neked való férfiak hamarabb bele fognak szeretni a derűt és elfogadást sugárzó lényedbe, és hamar udvarolni akarnak majd. Persze te is lehetsz kezdeményező, akár rámenős is, ha épp úgy érzed, arra van szükség egy adott helyzetben. A lényeg, hogy a mostani metódus mellett nyugodtan próbálj ki más, eddig nem próbált ismerkedési stratégiákat is! Lazábbakat, nagyvonalúbbakat. Valamelyik biztosan szórakoztató és eredményes lesz. Kísérletezgetni azért is jó, mert például az ilyen szárnypróbálgatások teszik érdekessé, izgalmassá, felejthetetlenné a fiatalságot.

Csókol: a Facér pasi