Csak szex és semmi más

Vágólapra másolva!
Néha jó lenne, ha a nők képesek lennének férfiaggyal gondolkodni és férfiszemmel figyelni a világot. Mivel erre nincs mód, most itt a lehetőség, hogy megkérdezzünk egy facér pasit, hogyan látja a helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szia!

Van egy pasi, akivel több, mint fél éve egy igen sajátságos kapcsolatban vagyok: őrülten jó vele az ágyban, de ezen kívül sehol máshol nem találkozunk, nincs közöttünk semmi. Mostanában viszont egyre többször tesz utalást arra, hogy nem venné rossz néven, ha komolyabbra fordulna kettőnk viszonya.

Ilyenkor teljes elutasításban van részem, majd megint fantasztikus együtt. Ha szóba hozom, csak annyit mond, hogy mennyire jó velem és esze ágában sincs abbahagyni. Én ezt nem értem. Mi erről a véleményed? Ja, és nem nős.

Köszi!

Drága!

Simán el tudom képzelni a pasidról, hogy jól érzi magát a kapcsolatotokban így, ahogy az most van, és semmin sem akar változtatni. A jelek szerint számára tökéletesen kielégítő a csupán frenetikus szexualitásban megnyilvánuló intimitás. Te viszont - mint ahogy ez a nőkre jellemzőbb - már kötődsz hozzá, és a szíved mélyén szeretnéd az egysíkúnak gondolt kapcsolódást kibővíteni más kapcsolódási pontokkal: érzelmekkel, intellektuális viszonnyal.

Gyanítom, hogy amikor azt írod, hogy utalásokat tesz kapcsolatotok megszilárdítására, az csak a te vágyaid kivetítése, a számodra pozitív jelek felnagyítása. Ez persze nem jelenti azt, hogy ő értéktelenebb, mert megelégszik csupán a testi érintkezéssel, és nem jelenti azt sem, hogy ez soha nem is lesz másként. De most még nem akar komolyabb kapcsolatba merülni veled.

Talán azért, mert egy másfajta kommunikációban gyengébben szerepelne. A pasid lehet, hogy isteni az ágyban, de a csajokkal való beszélgetésekben nem egy világbajnok. Ezért nem is erőlteti a lelkizést, meg az együttélést. Viszont az is igaz, hogy előbb vagy utóbb, de a férfiak is elfáradnak egyszer, rájönnek, hogy nyugalomban és biztonságban akarnak élni. Ha ez a pont elérkezik az életükben, s egy nővel jól érzik magukat, akkor tenni is képesek azért, hogy a kapcsolat komolyabbá váljon.

Szóval ne aggódj, azért van remény, hogy komolyabbra fordul a viszonyotok. Csak várd türelemmel.

Csókol: a Facér Pasi