Vágólapra másolva!
A szerelem ára pénzben is kifejezhető: a britek átlagosan 200 fontot -  75 ezer forintnak megfelelő összeget - költenek el egy randevúra.
Vágólapra másolva!

Az összeg elsősorban abból tevődik össze, hogy a hölgyek kicsinosítják magukat: kozmetikushoz, fodrászhoz, szépségszalonokba járnak, illetve gyakran új holmikat is vásárolnak, míg a férfiak állják a vacsora számláját.

A britek 8,6 millió szinglijének évente átlagosan öt alkalommal van ígéretes randevúja, így 375 ezer forintnyi a fejenkénti kiadás. A magányos szívek fővárosa egyébként London, itt 33 százalékkal több egyedülálló ember él, mint az ország más részein, és egy találka költsége szinte 50%-kal magasabb, mint vidéken. A walesiek a legeltökéltebb találkázósak, ők költenek a legtöbbet arra, hogy bárokban és klubokban keressék az ismerkedési lehetőségeket.

A YouGov elnevezésű közvélemény-kutató által egy hitelkártyacég megbízásából végzett felmérés szerint a férfiak 60%-a még mindig szeretne gavallér lenni, és ő fizet a vacsoráért, a nők azonban átlagban 90 fontot költenek arra, hogy új ruhát, fodrászt és sminkest fizessenek találka előtt, na és persze új szexi alsóneműt vásároljanak.