Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon érdemes elgondolkodnunk hosszabb távú terveink kivitelezésén. Értelmes perspektívákat állíthatunk fel magunknak arra vonatkozóan, hogy miként fogjuk elérni céljainkat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold kvadrátban áll a Jupiter bolygóval. Ez a bolygóállás főleg érzelmi téren visel meg minket. Úgy érezhetjük, hogy jóindulatúak vagyunk másokkal, szeretetet adunk, de ezt mások nem értékelik, nem fogadják el tőlünk. Ennek az ellenkezője is igaz: mások érezhetik úgy, hogy nem viszonozzuk kedvességüket. Ebben a helyzetben nagyon könnyű félreérteni a másikat, nagy lehet a különbség igényeink és a másoktól kapott megnyilvánulások között.

A probléma másik oldala testi szinten jelentkezik: vizesedést tapasztalhatunk lábunkban, végtagjainkban. Szerencsére hamar elmúlik ez a tünet, de azért ihatunk egy kis csalánteát a baj orvoslására. Előtérbe kerülhetnek a hólyagproblémák, a krónikus felfázások átmenetileg súlyosbodhatnak. Mielőtt komolyabb antibiotikumos kezelésben fognánk, próbáljunk meg egy aránylag egyszerű módszert a baj orvoslására. Igyunk meg napi 3-3,5 liter vizet. Így természetes úton mossuk át szervezetünket. Remek antibiotikus hatása van kakukkfűnek is. Érdemes egy teakúrát tartani e gyógynövény segítségével.

A Hold a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

Ma sikerrel alkalmazhatunk kozmetikai beavatkozásokat, illetve jó alkalom nyílik testünk szőrtelenítésére is. Este már érezhető a Hold-Vénusz együttállás hatása, s ez a konstelláció nagyon kellemes élményeket jelenthet számunkra.