Csak meglátom, és máris beindulok

Vágólapra másolva!
Mi az a kompenzáló szexuális túlterhelés? Hogyan lehet a csikló érzékenységét növelni? Hogyan lehet a férfinak is többszörös orgazmusa? Mitől függ a nedvesedés mértéke? A szexmentes élet hogyan hat ki szervezetünk más működéseire? Orvosolható-e házilag a korai magömlés? Kimondható-e valakire, hogy szexfüggő, és mi alapján állítjuk ezt? Dr. Tóth Emese orgazmustanácsadó válaszol.
Vágólapra másolva!

A problémám az, hogy nincs csiklóorgazmusom a párommal és a kezemmel sem. Csak úgy, ha odadörzsölöm magam valamihez. Orálisan is próbáltuk már, úgy sem megy, mindig megállok a vége előtt vagy mielőtt igazán jó lehetne. Ön szerint ez miért lehet? Nem elég érzékeny a csiklóm? Szerintem nem, mert máshogy sikerül.

A csikló ingerlését síkosan csináld. Lehet nyállal is. Addig csináld egyedül először, amíg el nem mégy. Először csak kellemes lesz, utána jobb, azután sokkal kívánatosabb, majd megváltozik az egész érzés, és nagyon izgalmas lesz. Innentől lehet, hogy csak gyengéden ingerelhető, és nem szabad csak a csiklót simogatni, hanem a környékét is kell. Amikor azon a részen vagy, amelyik nagyon érzékeny, akkor felerősödik, amikor máshol, akkor nő a feszültség. Amikor visszatérsz, akkor ismét erősödik, mikor el-elhagyod, akkor ismét egyre erősebbek a vágyak, és a kéjérzés magától is fennmarad egy ideig. Érzed majd, hogy mikor kell már ott maradni, ahol nagyon érzékeny. A lélegzeted is elakad majd, amikor eljutsz a csúcsra.

*

48 éves férfi vagyok. Feleségemmel nagyon jó a kapcsolatunk, gyakran is szerelmeskedünk. Általában háromnegyed-másfél órán keresztül tart egy aktus, ami alatt párom többször is élvez. Az a kérdésem, hogyan tudnék én is többször a csúcsra jutni? Kicsit irigylem a nőket ezért a képességükért!

A hosszú aktus a férfit fárasztja, így időnként az élvezet szintje csökken. Érdemes időnként pihenni és csak hagyni, hogy folytassa a nő. Az orgazmus szükséges, de közben is át lehet élni erős élvezetet, ami közel áll az orgazmushoz, és el is érheti azt erősségében vagy jobb is lehet annál. Ha a hosszabb kapcsolat már nem annyira izgató, akkor a köztes élvezet lecsökkenhet, és marad az orgazmus egyszeri élménye. A férfi többszörös, magömlés nélküli orgazmusa nem megy könnyen, sokat kell érte tanulni, hogy képes lehessen rá. Először azonban a sokkal könnyebben megoldható új inspirációkat kell létrehozni, növelni az érzékenységet és ezek következményeit kihasználni. Személyi tréningen tudunk segíteni.

*

26 éves srác vagyok. Az a problémám, hogy gyorsan megyek el. Az is igaz, hogy a barátnőmmel ritkán vagyunk együtt. Mikor oda kerülök, annyira kívánom, hogy alig bírok magammal. És még az a "gond", hogy a barátnőmnek fáj, amikor beleül. Nincsen nagy szerszámom, sőt (kb. 17cm)! Ezért sem neheztelek rá. Csak hátha tudnak valamit. Ja, és nagyon szeretjük egymást. Ezeket a dolgokat is megbeszéltük!

Ha a szexet nem tudjátok sűríteni, művaginával kellene fenntartani a köztes időkben a potenciált. Kézi módon ez nem megy. Ilyet tudunk neked adni vagy szexshopokban keress. Élethű tapintatú és nagy legyen. Ha rád ül a párod, lazítsa el a csípőjét és mozgassa úgy, hogy a pénisz a hüvelyben a méhnyak mellé kerüljön. Erre körben van lehetőség. Ha görcsös vagy tapasztalatlan, akkor telibe találja a méhszájat, ami érzékeny felületű és a lökés a kismedence felé is túl erős, fájdalmas lehet. Ha ez sikerült, akkor lehet növelni az erőt és a dinamikát, akkor sem fog fájni.