Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Add el magad-kurzus, a legújabb őrület

Vágólapra másolva!
Saját maguk "eladása" jól jövedelmező üzlet lehet a jövőben a sikerre és sztárságra pályázó színészek és forgatókönyvírók számára, akik Kaliforniába költöznek szerencsét próbálni. Egy internetes oldal segítségével bárki megtanulhatja, hogy hogyan árulja és adja el saját testét jó pénzért.
Vágólapra másolva!

Persze nem prostitúcióról van szó, hanem emberi testnedvek, regenerálódó szervek eladásáról, például vér, sperma, petesejt, haj, csontvelő. A Body Bucks: Hogyan adjuk el a testünket a tudomány számára úgy, hogy közben életben maradunk? című tanfolyam a legújabb és legmorbidabb kurzusa az egy éve működő New Canoe Universitynek.
- Azáltal, hogy eladja testnedveit és orvosi kutatásokban és kísérletekben vesz részt, akár évi húszezer dollárt is kereshet - állítják honlapjukon, ahol leginkább arra számítanak a kurzusra toborzók, hogy az egyetemisták és pénztelen fiatalok lesznek a "tanulóik", akiket arra tudnak majd rávenni, hogy legálisan folytatott, fizetett orvosi kísérletekhez és kutatásokhoz adják "felesleges testrészeiket, testnedveiket".

Az online működő egyetem olyan otthoni kisválllakozások indítására szakosodott, amelyek eléggé szokatlanok. Legközelebb indítandó kurzusaik, a "Hogyan váljunk titokzatos vásárlóvá" vagy a "Hogyan váljunk magándetektívvé" címűek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről