Szexi izmok, csábító párnák

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kínában, a tizedik században a az előkelő családoknál a női szépség nélkülözhetetlen attribútuma, a legfőbb vonzerő évszázadokon át az elkötött apró - olykor 10 cm-nél rövidebb - lábfej volt, melyet aranylótusznak, kínaiul "jin-lian"-nak hívtak. Akkoriban a lábfej a nő legintimebb testrészének számított.

A mi kultúránkban nem kap ilyen hangsúlyt a női lábfej, és sokan nem is szentelnek nagy figyelmet ezen testrészüknek. Sok férfi azonban, amint szerét ejtheti, megszemléli lábujjainkat és lábkörmeinket: ha a kislábunk körme hegyéig rendben vagyunk, akkor érdemes belénk szeretni. Az elegáns cipőbe bújtatott női lábat az egyik legszexisebb testrésznek tartják a férfiak.

A lábszár és a comb

Hagyományosan az a testrész, amiről azt képzeljük, hogy a legtöbb férfi figyelmét fölkelti, ezért mindig szőrtelenítjük, kenegetjük. A legtöbb férfi tényleg az arányosan izmos lábakat kedveli. A hosszú comb, izmos vádli és vékony boka valóban nagyon szexis és csábító tud lenni, ezért érdemes sportolni, és mindent megtenni annak érdekében, hogy hiperminiben felfigyeljenek ránk a férfiak. Ami érdekes lehet: Európában a tökéletes szépség fej-test aránya 1:8, míg Kelet-Ázsiában ez az aránypár 1:6. Ezért ezekben az országokban nem kívánatos a hosszú láb, sokkal inkább lehet hódítani a rövid lábakkal.