Úgy érzed, nagyon különböztök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

40 éves csinos, igazi nő vagyok, 14 éves leányomat nevelem. Hátterem rendezett, egy vidéki ház és egy kőbányai lakás, munkahelyem stabil, asszisztens vagyok egy cégnél. Házias vagyok, Ikrek csillagjeggyel, imádom a szexet, de monogám vagyok.

Van egy barátom aki Nyilas, ez nem túl jó nekem, apróságokon fennakad, elég egoista, naponta ötvenszer elmondja, hogy szeret, de mindenért szól. Például, hogy miért lett vizes a fal a fürdőben, miért nem vigyázok. Kértem tőle egy szemkrémet, amit ő kapott, erre azt válaszolta, "Hát nagyon szeretlek drágám, de azt nem". Később persze nekem adta, de az már nem olyan. Mindig azt mondja: "Mikor költözünk már össze, legyél a feleségem". Gondolom, szakácsnő és házvezetőnő kéne neki, na meg minden este lenne kivel összebújnia. Igaz, neki is van lakása, meg egy autója. Én tudom, hogy azt várja, könnyebb legyen az élete, ha ketten fizetjük a rezsit. Különben 3 lánya van, a két exfeleségétől, mindketten elhagyták. Ha valaki nem ad neki kölcsön pénzt, arra mindig azt mondja, szemét. Én nem így gondolom. Sok mindenben más a felfogása, őszintén szólva unatkozom mellette, csak a banánról beszél, valójában csak a szexet élvezem vele. Na mindegy, a lényeg, hogy neki kellek. A másik pasi a tanulótársam. Ő hét évvel fiatalabb, igaz kicsit kopaszodik, de értelmes, most diplomázik, szóval nem hülye, jól érzem vele magam. Most hívott randira, de nem tudom, mit akar. Óra után többször felajánlotta, hogy hazavisz, egyszer felhívtam, és mikor elköszönt, megpuszilt. Mi ez baráti puszi, vagy más? Múlt héten szombaton elhívott kirándulni, de nem tudom, mit csináljak: szakítsak a másikkal, megint két szék közül a földre üljek, mint máskor? Van egy harmadik is, az lazább kapcsolatra való, vállalkozó típus, de úgy tudom, egy férjes asszonnyal kavart, gondolom, most az nem ér rá, de az is lehet, már elege lett belőle.

Kérlek, adj tanácsot, hogyan döntsek, vagy még ne döntsek, próbáljak randizni velük és úgy döntsek, de ez elég rázós, mert utálok hazudni és akkor muszáj. A magányt nem bírom, de alul választani nem szeretnék. Hogyan lehet egy igazi, nekem való életvidám, sikeres pasit találni? Aki nem nyavalyog folyton, hogy mennyi a fizetnivalója? Ettől kiráz a hideg. Kérlek adj tanácsot!

Drága Alma,

Olyan pasival semmiképpen se kösd össze az életed, akinek a dumájától kiráz a hideg. Abból jó nem fog kisülni.

Arról dönteni, hogy azzal kösd-e össze az életedet, aki már volt, hogy megígérte, hogy hazavisz vagy azzal, akiről még azt sem tudod, hogy pontosan mit csinál, kicsit korainak tűnik.

Tapasztalt nő létedre úgy kapkodsz, mint egy 14 éves. A pasi, akivel most kavarsz, a leírtak alapján semmiképpen sem tűnik jó választásnak, a többiről meg még te sem tudsz sokat, nehogy én.

Miért rohansz ennyire? Hol van megírva, hogy neked e három közül kell választanod? Ha laza kapcsolatra vágysz, akkor persze jók lehetnek ők is, de ha össze akarsz költözni valakivel, akkor mielőtt döntesz arra is gondolj, hogy ő fogja a 14 éves lányodat nevelni és 15 év múlva vele fogsz együtt örülni amikor látogatóba jönnek az unokák. Ez azért komolyabb ügy annál, minthogy nagy rohanva összekösd magad valakivel, akit a jellemzésed alapján inkább tarthatnánk régi haragosodnak, mint a szerelmednek.

Csókol, a Facér Pasi

Vissza a Facér Pasi oldalára