Randi a bolygó hollandival

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szia!

Megismerkedtem nyáron egy holland sráccal. Egymásba szerettünk, de nem feküdtünk le egymással, az én kérésemre. Miután hazautaztunk, nagyon sokáig írt, és tényleg biztos voltam benne, hogy szeret. Ekkor eldöntöttem, hogy kimegyek Hollandiába dolgozni. Ez most biztos úgy hangzik, hogy miatta mentem ki, de ez csak félig igaz.

Ekkor nagyon bátorított, és állandóan kérdezte, hogy mikor jövök már ki. Miután kimentem, összehoztuk a találkát, és ő azzal kezdte, hogy legyünk barátok. Meg hogy nem biztos, hogy szeret engem. De utána elkezdtünk csókolózni, és olyan volt minden, mint a nyaraláson. Akkor azt mondta, hogy elmehetnék hozzá.

Miután elbúcsúztunk, kaptam tőle egy nagyon szép sms-t. Tetszett neki minden, és nagyon gyorsan szeretne látni, és szeret - ezt írta. De ezután mintha megváltozott volna valami. Ha írtam, arra hivatkozott, hogy nagyon elfoglalt, az utolsó sms-nél már nem írt vissza.

Te férfi vagy, mondd meg, mi járhatott az eszében akkor? Szerinted írjak neki, vagy felejtsem el?

Drága!

Nagyon úgy néz ki, találkoztál az egyik leghíresebb hollandus pasival. A bolygó hollandival. Aki arról nevezetes, hogy csak bolyong-bolyong az érzelmek rengetegében, de nem találja egyik erdei menedékházban sem a helyét. Sosem biztos benne, hogy maradni akar az adott helyen, ezért aztán hamar elvágtat ugyancsak híres fehér lován a ködben. Persze mindig kicsit visszavágyik a jó meleg tűz mellé, szerelmes tekintettel rajta csüngő nője karjaiba, de azért mégse olyan nagyon, hogy az romantikus mesebeli fordulatot generáljon. Inkább bolyong tovább.

Ha nemcsak miatta mentél külföldre, az jó. Mert az azt jelenti, van más motiváció is, ami téged odacsalt, ott tart, örömmel tölt fel. Akkor nem tettél fel mindent egy lapra, a holland pasival való, kilátásba helyezett kapcsolatra. Mert nagyon úgy néz ki, szükséged lesz erre a másik motivációra, a hollandussal kialakítandó kapcsolat ugyanis a jelek szerint nem fog összejönni.

Azt kérdezed, mi járhatott a fejében AKKOR. De mikor? Az "egymásba szeretésetekkor" a könnyű kaland járhatott a fejében, hisz tudta, a nyaralás után ő is, te is hazamentek, és ez a két haza nem egy helyen van. Aztán amikor már hazament, és sokáig írogatott neked, arra gondolhatott, nagyon jó fej vagy, érdemes veled tartani a kapcsolatot, hátha még valami jó is kisül a dologból. Aztán talán megismerkedett valakivel, aki valóságosságával jócskán felülmúlta a virtuális jelenlét értékességét, így szorosabb szálak kezdték ahhoz a másikhoz fűzni, mint hozzád. Amikor kimentél Hollandiába és találkoztatok, a szíve talán már azé a másiké volt - ezért mondta, hogy maradjatok a barátságnál; de a vágyai még hozzád is kötötték - ezért csókolt meg. Ekkor az járhatott a fejében, azért, mert van barátnője, még szívesen eltöltene veled egy(-két) éjszakát, hisz nyáron nagyon is bolondult érted.

Amikor pedig már mindig elfoglaltságra hivatkozott, meg nem válaszolt az utolsó sms-edre, az járhatott a fejében, hogy túl macerás neki ez az egész ügy, szeretne inkább lerázni téged.

A múltra nézvést nem kell őt elfelejtened, hisz szép emlékekkel ajándékozott meg, ellenben a jövőre vonatkozó tervszövögetésből valóban jobb kifelejtened a pasit! Most már ne hívogasd! Vedd észre a jeleket! Az, hogy mindig elfoglaltságra hivatkozott, meg nem válaszolt az sms-edre, azt jelenti, nem szívesen kommunikál veled. Ne könyörögj szeretetért, ennél sokkal többet érsz! Most inkább koncentrálj a munkádra, találd meg az örömödet abban! És várd meg azt az embert, aki legyen bár holland, vagy magyar, vagy urdu, de tuti nem bolyong el mellőled sehova.

Csókol, a Facér pasi