Ismerkedés - tolakodás nélkül

Vágólapra másolva!
A Facér Csajszitól nem csak arra kaphatsz választ, hogy min tudnak a nők folyamatosan agyalni és miért érzed sokszor úgy, hogy egy gondolattal mindig előtted járnak. Az ő jóvoltából néhány szakmai titkukra is fény derül.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Csajszi!

Hozzád mikor mennek oda a pasik a különböző helyeken, és mit nem veszel tolakodásnak?

Üdv: José

Kedves José,

akkor nem veszem tolakodásnak, ha a pasinak igen alapos oka van, hogy verbális kommunikációt kezdeményezzen. Ez például egy jól körbejárt metakommunikáció (szemezés, testbeszéd, apró, alig látható mosoly, szikrázó szemek - mondjuk) után lehetséges, amennyiben én is egyértelműen kívánom a közeledését.

Hogyan próbálnak meg ismerkedni? Elég rosszul, bár velem amúgy sincsenek könnyű helyzetben, mert mindegyiket kidumálom a nadrágjából.

Amennyiben tanácsot szeretnél kérni arra vonatkozólg, hogyan tedd meg az első lépéseket a kiszemelt csaj irányába, és mi legyen az első mondat, a következőket javasolnám: erőteljes szemezés. Előnyei a következők: nem lehet félreérteni, többszöri hosszas egybeolvadás után már egyértelmű a másik oldalról is az érdeklődés.

Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy pozitívan fogadja majd a közeledésedet, hiszen, mi nők, tökéletesen tudunk egyik pillanatról a másikra változtatni pl. a hangulatunkon. Próbálj meg mosolyogni, de ha úgy érzed, hogy nagyon erőltetettre sikeredne, kihagyhatod.

Igazából nincsen recept, így garancia sincs semmire. Bármi bevethető, s ami az egyik este bejön a lánynál, azt másnap elutasíthatja egy másik. Nincs mitől tartanod...

Egy-két lerázós duma még nem a világ vége. Sőt, jól jöhet majd, hiszen újabb felbukkanásukkor már reagálni is fogsz tudni rá. S egyszer talán ez lesz az, ami bejön.

Még most használd ki a meleg, nyári estéket...

Sok sikert és csókollak: a Facér Csajszi