Belezúgtam vagy csak kívánom?

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Helló Facér Pasi!

Tudod, most szükségem van egy férfi véleményére, és ha te itt vagy, hát akkor neked írok.

14 éves lány vagyok, és egyre többször tör rám az az érzés, hogy most valakivel szeretkeznék... de persze, ha valójában erre kerülne a sor, akkor biztos visszakoznék. Amúgy még nem volt barátom, és jelenleg sincs olyan, aki kisegítene ebből a helyzetből.

Tudod, van egy fiú, akivel az interneten barátkoztunk össze, és mindent megbeszélünk, de tabuk nélkül, őszintén, és nagyon kedves, megértő. Teljesen belehabarodtam, de ez nem szerelem, ez tuti csak ez az érzés, ami gyötör, és mivel pont vele beszélgetek így tabuk nélkül, hát ezt az érzést iránta érezhetem.

De azt tudnod kell, hogy ő azt mondogatja, ő csak úgy tud valamit kezdeni egy lánnyal, ha azt ismeri, és minden nap találkoznak, csak akkor lesz szerelmes.

Én evvel tisztában vagyok, és igaza is van, csak miért pont egy barát
iránt érzem ezt? Segíts!!!

Pusszancs

Kedves!

Az, hogy időnként - egyre gyakrabban - úgy érzed, hogy szeretkeznél, az teljesen normális. Nekem elhiheted. :-)

Hallottam már olyat, hogy jól sült el egy internetes ismeretség. Sőt, elég sokat olyat hallottam. De amit még többet hallottam, az úgy nézett ki, hogy a fiú meg a csajszi hús vér emberként ismerték meg egymást, nem pedig egy álomképként. Levelezés vagy chatelés közben önkéntelenül elképzeljük azt, akivel a klaviatúra másik oldalán beszélgetünk. Az esetek nagy részében sajnos sokkal jobbra, szebbre, vonzóbbra gondolunk, mint amilyen a valóság. Nem ártana utána járni a dolgoknak, hogy ki az, akit nap mint nap "megkívánsz". Én sem hiszem, hogy valóban belehabarodtál. Az igazi pedig az lenne, ha olyan pasit választanál magadnak, akiről nem csak álmodozni jó, de meglátni is, pláne megérinteni.

Végül csak annyit, hogy vannak barátságok, amelyek szerelemre vannak ítélve, és olyan szerelem is létezik, amely végül egy barátsággal folytatódik.

Sok sikert és türelmet kívánok neked.

Csókol a Facér Pasi!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!