Levetkőzteti a csajokat a tekintetével

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Van valami amit meg kell kérdeznem tőled. Miért nem elég egy pasinak egy nő?

3 éve ismertem meg a kedvesem. Szerelmes voltam, és vak, de már akkoriban is feltűnt, hogy más nőket, lányokat szinte levetkőztet a tekintetével. Mivel ő nagyon helyes srác, minden nő megnézi az utcán, ez rendben is lenne. De miért kell neki minden nőt így megnézni, és utána (persze ki másnak) nekem elemzi, hogy ez vagy az milyen jól nézett ki??? Engem ezzel sokszor megbántott már, de neki fel sem tűnt addig, amíg nem mondtam neki, hogy ez zavar. Egy darabig abbahagyta, de nemrég újra elkezdte.

Engem azért zavar, mivel én alacsony vagyok, és sajnos vastag végtagokat örököltem, és a kettő nem valami hú de szép összeállítás. Mégis, a dolgok ellenére állítja, ő szeret engem ás szépnek lát. Én mégis úgy érzem, hogy elvárná, hogy modell lány legyek, olyan, mint akiket megnéz.

Mit tegyek?

Kedves,

nem te vagy az első, akinek ilyesmi problémái vannak. :-)

Nem hiszem, hogy azt várja, hogy modell légy, és biztos vagyok benne, hogy szépnek lát és téged szeret - különben nem veled sétálgatna, és nem neked fejtené ki a véleményét.

Viszont. Az, hogy feltűnően bámulja csajokat, pláne hogy utána még dicsérgeti is, nem vall valami okos férfimagatartásra. Ő még biztos nem kapott egy pohár kólát az arcába egy ilyen vetkőztetős tekintet miatt.

Hogy miért csinálja ezt veled, arra többféle magyarázatot látok:
- Lehet, hogy nincs elég önbizalma, és ezzel, hogy dicséri a csajokat, nagyfiúnak, tökös legénynek akar előtted látszani, illetve ezzel bizonyítja önmagának is, hogy micsoda tesztoszteronbomba;
- Nem önbizalomhiányból, sokkal inkább jellemhibából csinálja ezt, észre sem veszi, hogy ez neked fáj - azaz érzéketlen;
- Direkt provokál, féltékennyé akar tenni;
- A haverjaival ezt szokták csinálni, és nem veszi észre, hogy egy finom kis csajszival van, nem a barátaival;
- Iszonyúan hiú pasas, tisztában van vele, hogy jól néz ki, szereti azt az érzést, hogy a csajok visszabámulják - azaz egoista.

Ha valóban olyan feltűnő, ahogy leírtad, és az önbizalmadnak ez nagyon rosszat tesz, akkor ezeket javaslom:
- Beszélj vele, hogy fáj neked, hogy mások után sóvárog, úgy érzed, te nem vagy elég jó neki;
- Bámuld meg a szembejövő pasikat, és megjegyzed, hogy milyen formás karizmuk van - azaz szembesítsd önmagával;
- Dicsérd jobban a csajszit, sokkal jobban, mint ő, hátha ezzel megérti, hogy semmi tökösség nincs mások ajnározásában, és abbahagyja.

Egyet nem ajánlok, azt, hogy megsértődj és utána, amikor megkérdezi, hogy mi a bajod, azt mondd: "Semmi". Ezt, mi férfiak, állatira utáljuk. Ráadásul hajlamosak vagyunk elhinni.

Na pussz. Facér Pasi.