A kiismerhetetlen lány a házibuliból

Vágólapra másolva!
A Facér Csajszitól nem csak arra kaphatsz választ, hogy min tudnak a nők folyamatosan agyalni és miért érzed sokszor úgy, hogy egy gondolattal mindig előtted járnak. Az ő jóvoltából néhány szakmai titkukra is fény derül.
Vágólapra másolva!

Szia!

Lenne egy problémám, ami még nagyon friss dolog, és végképp arra döbbentett rá engem, hogy mennyire kiismerhetetlenek a lányok... Ezért is fordulnék hozzád segítségért.

Néhány napja volt egy házibuli, és észrevettem, hogy egy lány nagyon figyel, továbbá minden egyéb jelzés arra utalt, hogy talán lehet nála esélyem. Természetesen nagyon tetszett ő is nekem, így odamentem hozzá, majd beszélgettünk, később összebújtunk, lassúztunk is. Végül pedig telefonszámot cseréltünk. Ő aztán annyit mondott a legvégén, hogy az itt lévő legközelebbi házibuliba is szintén eljön...

Beszélgetésünk közben kiderült,hogy nemrég szakított a barátjával, mert megcsalta őt a srác az Ő saját szeme láttára.

A lényeg az, hogy másnap megkérdeztem tőle, lenne-e kedve találkozni és beszélgetni valamelyik délután. Erre pedig pedig azt válaszolta mindenféle magyarázat nélkül, hogy "ne haragudj, de nem szeretnék találkozni veled". Ezen nagyon meglepődtem, és egyben nagyon rosszul esett, ugyanis nem értem mi lehet a problémája.

Nem tudom, mitévő legyek, érdeme-e még valamit tennem vagy ez már halott dolog?!

Üdv: Galagonya

Nézd Galagonya,

ez egyértelműen halott dolog. Valószínűleg jó érzéssel töltötte el a lányt, hogy felfigyelt rá, szemezett vele valaki. Nyilván szüksége volt egy férfi érintésére, odafigyelésére, vagy csak egy kis lassúzásra... A lány flörtölt veled, és mivel telefonszámot cseréltetek, akkor talán úgy gondolta, hogy lesz folytatása a dolognak. Majd hirtelen megijedhetett vagy csak elege lett a flörtből, vagy eszébe jutott a volt pasija, aki a szeme láttára csalta meg, és lehúzta a rolót.

Nincs itt semmi probléma, valószínűleg tetszettél neki, aztán ennyi. Nem kell olyan nagy feneket keríteni ennek a dolognak. Flörtöltetek egy jót, táncoltatok egy finomat, néhány jó érzés is előbújt, de nem lett folytatása. Lesz még ilyen, míg meg nem találod azt, aki nem húzza le redőnyt.

Nem kell ezen rágódni.

Éljenek a házibulik!

Csókollak: a Facér Csajszi