Ha nincs időd ismerkedni

Vágólapra másolva!
A Facér Csajszitól nem csak arra kaphatsz választ, hogy min tudnak a nők folyamatosan agyalni és miért érzed sokszor úgy, hogy egy gondolattal mindig előtted járnak. Az ő jóvoltából néhány szakmai titkukra is fény derül.
Vágólapra másolva!

Szia, Facér!

33 éves vagyok, de fiatalabbnak látszom a koromnál. Sokat dolgozom, ezért nem jut időm ismerkedésre. Légy szíves, adj tanácsot, hogyan tudnék mégis barátnőt találni.

Nem járok diszkóba.

Puszi.

Kedves 33 éves!

Szerencsés embernek mondhatod magadat, ha ebben a korban úgy látod, nem a diszkó a legalkalmasabb terület az ismerkedésre, bár az én elméletem nem zárja ki ezt a lehetőséget sem.

Én ugyanis úgy gondolom, hogy - persze vannak kifejezetten olyan vendéglátó-ipari egységek, szórakozóhelyek, és a többi, ahol kiválóan lehet hódolni e szenvedélynek - ismerkedni bárhol és bármikor lehet. Egyetlenegy dolog szükségeltetik hozzá. Ez pedig nem más, mint a nyitottság. Az utcán, a buszon, autóvezetés közben, az emberidegen bevásárlóközpontokban vagy egy számodra kicsit suta szituációban, de akár a legalkalmasabb pillanatban is belefuthatsz egy olyan szempárba, aki megfog téged és nem enged. Oh, persze ez így szépen hangzik, de komolyan úgy gondolom, hogy ilyen egyszerű.

Tehát emelt fővel járj, húzd ki magad és kérlek, mosolyogj. Sajnos nagyon elcsépelt már, de hidd el nekem, beválik. Ugyanis, vagy nem tudnak hirtelen mit kezdeni ezzel a kifejezéssel az arcodon, és akaratlanul ők is elmosolyodnak - ez már egy jó ok arra, hogy megtedd a kezdő lépéseket -, vagy pedig nem nevetnek rád, de azzal ne is foglalkozz.

Amennyiben kifejezetten helyekre lennél kíváncsi... Mivel sokat dolgozol, még jól jöhet, ha baráti, haveri viszonyt alakítasz ki a szomszédos kis közért - most persze nem kell szó szerint venni a közértet, az sem baj, ha fagyizó, vagy zöldséges, vagy akármi - lány alkalmazottaival.

Vagy! Használd az [origo] társkeresőjét: már több mint 87 000 regisztrált taggal büszkélkedhetünk.

Egyébként pedig itt a tavasz, jön a nyár... Légy sokat a levegőn, sétálj nagyokat, találkozz a barátaiddal, és semmi esetre se görcsölj a lakásodban.

Tessék csinálni, mert helyetted senki sem fogja...

Csókollak: a Facér Csajszi