Nős pasikkal nem szerencsés kezdeni

Vágólapra másolva!
Fogalmad sincs, min törhetik a ravasz fejüket a lányok már megint? Folyton azt érzed, hogy egy gondolattal mindig előtted járnak? A Facér Csajszi neked is segíthet eligazodni a lányok gondolataiban!
Vágólapra másolva!

Szia!

Miért van az, hogy a nők félnek nős emberrel kapcsolatot teremteni?

Üdv: István

Kedves István,

nős emberrel egy magára valamit is adó nő nem kezd kapcsolatot. Hja, erre most simán mondhatod, hogy de boldog és egyszerű is lenne a világ, ha minden nő (és férfi khm...) tartaná magát ehhez az íratlan szabályhoz. Ez persze nem ilyen egyszerű. Főleg akkor nem, ha mondjuk a szerelem is felüti a fejét egy ártatlannak tűnő flörtben. Na, akkor aztán jön a pánik, hiszen a nagy számok törvénye alapján az esetek zömében a férj visszatér feleségéhez.

Aztán persze vannak olyan hölgyek is, akik pont attól rettegnek, hogy a pasi borít mindent, otthagyja nejét, esetleg gyermekeit, és marad a csaj nyakán, aki ezután már ugyanazt a szerepet tölti majd be, mint a férfi felesége...

Úgy gondolom, ez két általános példa, és ezeket aztán persze a végletekig bírjuk gyűrni, csavarni, színezni, attól függően, hogy ki, milyen zavarodottsággal bír.

Na és a legfontosabb, hogy mindezt persze ti férfiak, csak tetézitek...

Nem szerencsés, nagyon nem szerencsés nős férfivel kezdeni, de mint a bevezetőben írtam, az emberi kapcsolatok ennél százszorta bonyolultabb játékszabályokkal bírnak.

Csókollak: a Facér Csajszi