Százszor jobb nő vagyok nála

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szia Facér Pasi!

Hét éve van kapcsolatom egy nálam 20 évvel fiatalabb nős pasival. Imádjuk egymást, de félek, előbb-utóbb zavarni fogja a korkülönbség - a nejénél százszor jobb nő vagyok, a korom ellenére.

Szerinted lépjek ki, vagy amíg így lángolunk, ne törődjek semmivel, élvezzem az egészet???

Ismeretlen hölgy!

Arról, hogy ki mennyire jobb nő a másiknál, nem hiszem, hogy objektív véleményt tudnál alkotni, főleg, ha elfogult vagy saját magaddal szemben. Nem akarlak bántani, de a fiatal barátod úgy tűnik, kitart a szerinted kevésbé vonzó hölgy mellett - és ez nekem épp az ellenkezőjét mutatja. Az a tény, hogy hét hosszú éve mindössze szerető szerepét töltöd be, mindenképpen megcsillant néhány dolgot a erényeidről, és sajnos a hiányosságaidról is.

Félsz attól, hogy a srác egyszer csak majd lelép a nagy korkülönbség miatt, miközben kellemetlenül telepszik a viszonyotokra az a nem elhanyagolandó tény, egy házas férfival nyűglődsz hét éve, ahelyett, hogy keresnél egy olyat férfit, akin nem kell osztoznod. Nem igazán értelek.

"Szerinted lépjek ki, vagy amíg így lángolunk, ne törődjek semmivel, élvezzem az egészet???" - kérdezed, de ebből a kérdésből egészen egyértelmű, hogy milyen választ vársz.

Hát jó, tedd, amit a szíved diktál: ne törődj semmivel, élvezd, ameddig lehet!
Tudod te azt nagyon jól, hogy ez a "boldog lángolás" bármikor véget érhet, mert ifjú barátod talál egy fiatalabb szeretőt, aki valószínűleg szintén nem lesz majd jobb a feleségénél. Mert amint olyan nőt talál, akivel nemcsak szexuálisan, hanem lelkileg, szellemileg is jobban egymáshoz illenek, nyugodt lehetsz, hogy ott fogja hagyni azt a nőt, akit érted nem hagyott el.

Dönts jól!
A Facér Pasi