Se kint se bent, se veled se nélküled

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szióka!

Én csupán azt nem értem, hogy egy fiú miért néz egy lányt, és miért szemezik vele, ha amúgy azt mondja másoknak, hogy soha nem járna vele? Ezt valahogy nem értem!!!!

Drága Beácska!

A kérdés rendkívül jó.

A legegyszerűbb magyarázat erre a jelenségre a vadászösztön. A fiúk, még akkor is, ha kapcsolatban élnek egy lánnyal, nem zárkóznak el a világ szépségeitől, csábításaitól. Ha egy helyes lány sétál el mellettük, bizony a kíváncsiság, az elfojtott vágy, a szépség szeretete vagy az elérhetetlen iránti vágy arra inspirálja őket, hogy vegyék észre, és csodálják meg.

A szemezéshez egyébként, mint mindenhez, két ember kell. Ha a lányok nem lennének kihívóak, nem csinálnának ilyet a pasik sem! No persze ez is vérmérséklettől függ.

Egyébént nem írtad, hogy te vagy-e az, akivel szemez egy pasi vagy a barátod bámul meg más csajszikat. Ha ez előbbi esete áll fenn, akkor törődj bele, hogy ez fickó csak bámul téged, de nem akar tőled többet, csak összetörni egy újabb lányszívet.

Ha az utóbbiról van szó, és a pasid bámul meg más csajokat, és ez nagyon zavar, akkor légy határozott, és jelezd a partnerednek, hogy ez bizony nem esik neked jól, és hagyja abba. Vannak erre megfelelő módszerek, és ha ügyes vagy, el is éred, hogy ha veled van, csak rád figyeljen.

Pusszancs: Facér Pasi