Erotikus álmok - és ami mögöttük van

Vágólapra másolva!
Álomfejtőnk több mint tíz éve foglalkozik az álmokban megjelenő szimbólumok megfejtésével. Tar Ildikó nemcsak ír az álmokról oldalainkon, de konkrét álomelemzéseket is bemutat.
Vágólapra másolva!

Az álomgazda rövid bemutatása

Katalin évekkel korábban szerelmi házasságot kötött. Férjét ma is szereti, becsüli. Két gyermeket nevelnek.
Van egy - időről időre, rendszertelenül ugyan, de szívósan - visszatérő álma.

A visszatérő álmok esszenciális kivonata

Erőteljesen, testileg-lelkileg egyaránt, vonzódom egy férfihoz. Minden egyes álmomban ugyanaz a férfi szerepel: egy jóképű, okos, régi iskolatársam. Hol itt, hol ott botlunk egymásba: nagyvárosban, réten, kertben, kiránduláson. De bárhol is találkozunk, hamarosan a legforróbb ágyjeleneteket adjuk elő. Szerelmesek, túlfűtöttek, boldogok vagyunk.

Az álmok értelmezése

Az álomsorozat még a házasságkötés előtt indult.

Első megfejtési szint:

Vágyálmokban realizálódott az álomgazda elnyomott kamaszkori vonzódása, amely - lehetséges, hogy Katalin önbizalomhiánya miatt - sohasem vált valósággá. A vágy erős, megmaradt, kiélésre, kielégülésre vágyik. Ha máshogy nem, legalább álomszinten beteljesül a nagy szerelem. Ez esetben az álomsorozat vágyteljesítő.

Az álmaink a legtisztább természetünk. Ez a részünk nem ismeri a nappali tudat felelősségét, erkölcsét, pirulását. Az elfojtások, a gátak megnyílnak, és meglátjuk magunkat, érzelmeinket, vágyainkat - álmaink tükrében.