Katalin, a nagylelkű

Vágólapra másolva!
A Katalin nevű hölgyek nagylelkűek, optimisták, és jóindulatuk miatt nemegyszer úgy érezhetik, hogy kihasználják őket. Élvezik az élet napos oldalát, és ha csak tehetik, utazgatnak a világban.
Vágólapra másolva!

Kedves Edina,

ráismertem pár ismerősömre, ahogy olvasgattam a névelemzéseit. Kíváncsi lennék, a Katalinoknak hogyan függ össze személyiségük és sorsuk a nevükkel.

Előre is köszönöm,
Kata

Kedves Kata!

A Katalinok alapvetően jóindulatú, optimista emberek, akiknek nagylelkűsége tiszteletet válthat ki az emberekből. Érzelmeik meghatározzák a cselekedeteiket, a probléma megoldását mindig a változtatásban látják.

Sokszor naivságának köszönhetően - ami jóindulatából ered - mások áldozatává válhat. Pozitív és aktív emberek, akik élvezik az élet napos oldalát, és képesek mindenben megtalálni az élet örömeit, igazi életművészek lehetnek.

Önbizalmuk és öntudatuk segít átvészelni a nehéz időszakokat az életükben. Éppen ezért magától érthetődő önhitet, hitet ad az önbizalmuk.

A Katalin nevű hölgyeket széles látókör is jellemzi, és nemcsak a fizikális, de a szellemi utazásokat is nagyon kedvelik. Fontos pont lehet az életükben a filozófia, a vallás, a világnézet, amelyet képviselnek.

Valószínűleg van az életében egy olyan pont, amelyben úgy érzi, hogy komoly áldozatot kellett hoznia valamiért, vagy valakiért, és ez elkíséri egész életén keresztül.

Nagyon tevékeny, kíváncsi, az élet gyakorlati részét tekintve igen talpraesett hölgyek, akiknek gyakran lételeme lehet a kommunikáció a közvetítés. Nagyon szeretnek kapcsolatokat kialakítani, általában rengeteg emberrel kerülhetnek közvetlen kapcsolatba.

Emellett könnyen válhatnak a munka rabjává (nem feltétlenül munkahelyre gondolok), mert azt gondolják, hogy az a legjobb, amit ők tesznek, és nem akarnak fölöslegesen mások után dolgozni. Ritkán kezdenek bele olyan dolgokba, amely számukra nem éri meg, vagy nem látják értelmét.

Üdvözlettel:
Pogonyi Edina