Pikáns fehérnemű-kollekciót dob piacra a Pussycat Dolls

Vágólapra másolva!
Pikáns fehérnemű-kollekciót dob piacra a Pussycat Dolls nevű, szexi műsorairól híres amerikai lánybanda - az első kollekciót a napokban mutatták be a Los Angeles-i divathéten.
Vágólapra másolva!

A Pussycat Dolls nevű amerikai lánybanda - amely korábban elsősorban "burleszk-műsorairól volt híres - a nevükkel fémjelzett, pikáns fehérnemű-kollekciót dob piacra. A szexi műsorairól, kihívó tánckoreográfiájáról és sokat sejtető szövegeiről híres együttes első divatbemutatója a napokban volt, a Los Angeles-i divathéten.

Az együttes tagjai természetesen fel is léptek a divatbemutatón - a beszámolók szerint a merész ruhákban éneklő lányok kifejezetten "túlöltözöttnek" tűntek az aprócska fehérneműkben felvonuló modellek mellett.

A legtöbb ruhadarabot a Pussycat Dolls egyik alapító tagja, Robin Antin szerint a "fehérneműket mindenki szereti, mert az önbizalmat ad a viselőjének" - az énekesnőből lett tervező azt is elmesélte, hogy a fűzők ihlették meg a legjobban.

"Nem hiszem, hogy egy énekesnő vagy egy valóságshow-hősnő egyik pillanatról a másikra divattervezővé tud alakulni" - mondta az újabb sztárkollekcióról Sue Wong divatszakértő.

"Ez csak a pénzről szól, arról, hogy ezek a hírességek minél inkább ki akarják használni a hírnevüket. Nem lehet komolyan venni őket tervezőként, de a rajongók biztosan megveszik, mint mindent, aminek köze van a kedvenceikhez" - tette hozzá Wong.