Ellen de Generes reklámarc lesz

Vágólapra másolva!
Ellen de Generes amerikai műsorvezetőnő lesz a CoverGirl kozmetikai cég új reklámarca. A híresség ezzel olyan sztárokat követ, mint Rihanna, Tyra Banks, Drew Barrymore vagy Queen Latifah.
Vágólapra másolva!

Ellen de Generes amerikai műsorvezetőnő lesz a CoverGirl kozmetikai cég legújabb reklámarca. A hírt maga de Generes jelentette be a televíziós talkshow-jában.

"Mindenki tudja, mennyire szeretek részleteket elárulni az életemből, és most is van valami, amit szeretnék megosztani veletek. Mindenki arról pletykál, hogy jövőre valami új kezdődik az életemben, és láthatóan ragyogok a boldogságtól. De nem várok gyereket" - mondta a fanyar humoráról híres, leszbikusságát nyíltan vállaló de Generes. "Viszont én leszek a CoverGirl új arca. Próbáltuk titokban tartani a dolgot, de valahogy kiszivárgott a hír."

De Generes - aki nemrég kötött házasságot partnerével, Portia de Rossi színésznővel - azt is elárulta, hogy "nagyon izgatott" az új munka miatt.

"Nagyon jó élményeim vannak a fotózásról, és klassz dolognak tartom, hogy engem választottak. Persze, pózolni is tanultam" - mondta az 50 éves híresség, majd tréfálkozva hozzátette: "Igaz, korábban elképzelni sem tudtam, hogyan lehet ennyit pepecselni a szájkontúr-ceruzával. De ezek az emberek imádják a szájkontúr-ceruzát, mert órákon keresztül csak azzal foglalkoztak."