Paris Hilton új parfümje Párizst idézi

Vágólapra másolva!
Októberben kerül a boltokba a Paris Hilton amerikai híresség nevével fémjelzett legújabb parfüm. A Can can fantázianevet viselő illat az örökösnő szerint "Párizst idézi".
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség októberben jelenteti meg a legújabb, a sorban negyedik parfümjét. A Can can fantázianevet viselő illat a botrányos életű örökösnő szerint "Párizs eleganciáját, vidámságát és sokszínűségét" idézi.

Az illat - a Women's Wear Daily leírása szerint - a virágos-gyümölcsös kategóriába tartozik, de érződik rajta a legújabb trendnek megfelelő keleties hatás is.

"A fejillat mandarinvirág, cassis és nektarinbarack keverékére emlékeztet, ezt vad orchidea és narancsvirág egészíti ki, az illat alapját pedig az ámbra és a pézsma adja" - árulta el a parfümről a megalkotója, Jean Claude Delville, aki többek között a Clinique cégnek és Celine Dionnak is tervezett már illatot.

A tervek szerint a Can can valamivel magasabb árfekvésű lesz, mint Hilton korábbi illatai - a Paris Hilton, a Just Me, és a Heiress -, de a forgalmazó cég szerint biztosan lesz rá kereslet.

"Paris Hilton parfümjei évente 75 millió dolláros forgalmat jelentenek" - árulta el a Parlux cég egyik vezetője. "Ráadásul Paris egyre népszerűbb, és egyre többen szeretnének hasonlítani rá. Ráadásul az, hogy a börtönbüntetése után képes újra talpra állni, csak még vonzóbbá teszi őt az emberek szemében."