Sminktippek a börtönből

Vágólapra másolva!
Egy amerikai lap megkeresésére női elítéltek adtak néhány tippet a börtönbüntetését töltő Paris Hiltonnak, hogyan lehet kibírni a rácsok mögött szemfesték és rúzs nélkül. A titok: instant kávé és cukorka.
Vágólapra másolva!

A 45 napos börtönbüntetését töltő Paris Hilton amerikai híresség nemrég azt mondta, "nagyon ki van száradva a bőre" és amióta börtönben van, "nem is nézett tükörbe". Paris ugyan azt állítja, már nem érdekli a külseje, és teljesen megváltozott a hozzáállása, néhány női elítélt szerint csak arról van szó, Hilton kisasszony nem elég leleményes.

"Parisnak mindig tökéletes volt a haja és a bőre, hozzá van szokva, hogy folyton fotózzák, és hogy bármikor felkereshet egy sminkest vagy egy kozmetikust" - mondta az ABC News-nak Traci Mace, a Charlotte megyei börtön egyik elítéltje. "Csak duma, hogy nincs szüksége a szépségápolási cuccokra. Egyszerűen nem tudja, mit csináljon. Ha nem elég leleményes, biztosan nem éli túl a börtönt."

Mace és barátnői - akik mind a börtön lakói - az újságírók kérésére adtak néhány tippet a botrányos életű Paris Hiltonnak, hogyan használhatja ki a lehetőségeit arra, hogy szebbé varázsolja magát, még akkor is, amikor nem követik a fotósok.

"Az alkoholos filceket nagyszerűen lehet szemceruzának használni, az instant kávé pedig nagyon szép szemhéjpúder lehet, különösen, ha összekeverjük egy kis vazelinnel" - mondta Traci Mace. "A vazelin szájfény helyett is jó. Lehet kapni instant üdítőket, ez a por nagyon jól mutat az ajkakon. A színes cukorkákat nagyszerűen lehet használni arcpír helyett."

"Nem mások miatt csináljuk, hanem saját magunk miatt. Ha túlságosan sokáig vagy börtönben, könnyen elveszítheted a nőiességedet. Minden alkalmat ki kell használnod arra, hogy bebizonyítsd: még mindig képes vagy csinosnak lenni" - árulta el egy másik elítélt, Veronica Posey.