Prada-ruhák a H&M-ben

Vágólapra másolva!
Egyre több helyen bukkan fel az a híresztelés, miszerint a híres divattervező a közeljövőben egy egész kollekciót dolgoz majd ki a H&M divatcég számára. A vállalat vezetői még nem tudták megerősíteni a pletykákat.
Vágólapra másolva!

Valóban Muiccia Prada lesz a svéd divatóriás legújabb tervezője? Erre a kérdésre kereste a választ a Vogue magazin, amely szerint egyértelműen remek választás lenne a vállalat részéről az olasz tervező. Olyan nevek után, mint Karl Lagerfeld és Stella McCartney, Prada egészen új színt hozna a H&M világába - írja a divatlap.

A vállalat szóvivője nem tudott konkrét választ adni a kérdésre, a magazinnak eljuttatott közleményben igen ködösen fogalmazott: "Egyelőre nem mondhatjuk biztosan, hogy Muiccia Prada velünk fog dolgozni, de a szándék megvan, és tárgyalások is folynak az ügyben. Néhány hónapon belül minden kiderül."

Prada még tavaly nyilatkozott a divatlapnak, amikor először került szóba a H&M-mel való együttműködés lehetősége: "Azt hiszem, ez egy érdekes kihívás lenne, nem utasítanék vissza egy ilyen ajánlatot. Biztos, hogy egészen új ötleteket próbálnék ki, és olyan anyagokkal dolgoznék, amelyeket eddig nem használtam."

Egyelőre tehát nem lehet tudni, hogy az együttműködés létrejöhet-e a svéd divatcég és az olasz tervező között, de reményre ad okot az a tény, hogy a H&M tervező-vezetője, Margareta van den Bosch többször is kijelentette az utóbbi hetekben, hogy Muiccia Prada a kedvenc tervezői közé tartozik, és nagyon szeretné, ha a vállalatnak is köze lehetne munkáihoz. Mi addig is reménykedünk, hogy egy esetleges közös kollekció majd hazánkba is eljuthat egyszer.