Cipőviselési tanfolyam

Vágólapra másolva!
Nem rutinos tűsarok viselőknek igencsak problémát tud okozni egy-egy magasabb sarokkal ellátott lábbeli. Néha azonban nem árt kecsesebbnek, nyúlánkabbnak mutatkoznunk, ezért bevállaljuk, s szenvedünk a szépségért. Az amerikai csajoknak azonban ez többet nem jelent problémát.
Vágólapra másolva!

A szépségért szenvednünk kell, s ez a megállapítás különösen igaz a tűsarkú cipőkre, melyek segítségével persze nőiesebbnek, magasabbnak és vadítóbbnak érezzük magunkat. Igen ám, de laposabb sarokhoz szokott lábunk azonnal reagál a nem mindennapi viselethez, s így gyakran előfordul, hogy nem éppen zökkenőmentesre sikeredik az alkalmi cipő viselete.

Az amerikai hölgyek számára azonban ez a gond immár megszűnni látszik, hiszen kifejezetten cipőviselési technikákra szakosodott tanfolyamon sajátíthatják el, hogy miként kell kecsesen járni-kelni akár egy tízcentis sarokkal ellátott topánban - olvasható az NTV orosz csatorna honlapján.

A zökkenőmentes járás elsajátítása érdekében a foglalkozásokon a hölgyek vérpezsdítő zenére járkálnak. A résztvevők nem csak az egyensúly megőrzésének tudományát sajátítják így el, hanem különböző tánclépéseket is betanulnak, hogy a tűsarkak ne okozzanak problémát alkalmi viselőiknek.