L'Oréal Paris Infallible bőrtökéletesítő alapozó

Vágólapra másolva!
A L'Oréal Paris Infallible tartós bőrtökéletesítő alapozó, mely 16 órán át kifogástalanul tartós marad.
Vágólapra másolva!

Frissen sminkelt hatás reggeltől estig, a smink igazítása nélkül?

Erre eddig gondolni sem mertünk, hiszen a nap folyamán a fáradtság jelei előbb utóbb láthatóvá válnak. Arcszínünk veszít egyenletességéből, fakó lesz, a szem alatti karikák és az egyéb bőrhibák újra láthatóvá válnak.

Azoknak a hölgyeknek, akiknek alapozójuk tartósságára egész nap szükségük van, a L'Oréal Paris megalkotta az Infallible-t, az első tartós bőrtökéletesítő alapozót, mely 16 órán át tart és ellenáll a fáradtság jeleinek.

Forrás: [origo]

Az Infallible alapozó tartós bőrtökéletesítő hatása, egy újítás, a Co-Resistium TM technológia eredménye. Az Infallible alapozó nagy számban tartalmaz pigmentet, ami teljes és egyenletes fedést biztosít a bőrnek, megfelelő színárnyalatban. Egy fluor bázisú héj védi az ellenálló pigmenteket, melyek akadályt állítanak az izzadságnak, zsírosodásnak, és ezáltal megakadályozzák az alapozó állagvesztését.

Felvitelkor, a pigmentek olyan egységes és ellenálló hálót alkotnak, mely a bőrrel összeforrva megakadályozza az alapozó állagvesztését. A pigmentháló megőrzi az arcszín frissességét és ellenáll a fáradtság jeleinek, ezáltal az arcszín egyenletes lesz, és frissen sminkelt hatást kelt 16 órán át!

A L'Oréal Paris Infallible tartós bőrtökéletesítő alapozót könnyű felvinni az arcbőrre, így egyenletes színt biztosít. Nincs maszkhatás és foltot sem hagy a ruhán, könnyű és finom állagának köszönhetően szinte beleolvad a bőrbe.

Kapható 4 árnyalatban.

(Hirdetés)