Pillanatképek a Miss Universe előkészítő táborából

Vágólapra másolva!
A Miss Universe szépségversenyt az idén 54. alkalommal rendezik meg május 31-én, Thaiföld fővárosában, Bangkokban. A világ több mint nyolcvan országából érkeztek a résztvevők a verseny helyszínére, hogy összemérjék szépségüket.
Vágólapra másolva!

A koreográfiák betanulása és az embert próbáló színpadi próbák mellett számos színes, érdekes programról gondoskodtak a szervezők: a lányok megnézhették a várost elefánthátról, részt vehettek hivatalos fogadásokon és rengeteg táncos-zenés mulatságon, pihenésképpen pedig napozhattak a tengerparton. Képeink ezekről az élményekről tanúskodnak.

Forrás: EPA

Nagyobb kép

Magyarországot a képen látható Proksa Szandra képviseli a világ legszebb hölgyei között. A siófoki lány éppen május 31-én, a Miss Universe 2005 döntőjének napján ünnepli majd a 23. születésnapját.

Forrás: EPA

Nagyobb kép

A tengerben fürdő férfiak meglepett és elismerő pillantást vetnek a Miss Universe négy versenyzőjére. A lányok balról jobbra haladva: Natalie Glebova Kanadából, Rozanne Diasz Srí Lankából, Atetegeb Tetsaye Etiópiából és Debby De Waele Belgiumból

Forrás: EPA

Nagyobb kép

A Miss Universe Puerto Ricó-i szépsége, Cynthia Olavarria egy csapat táncossal Phuket tartományban, Thaiföld déli részén, május 19-én. Cynthia újságírónak készül, és az idén tölti be a 23. életévét