Vágólapra másolva!
Anyák napjára Zsuzsinak fantasztikus ötlete támadt: édesanyját szerette volna meglepni egy kényeztetéssel egybekötött csinosítgatással. A pihenéssel és tanácsadással együtt járó megszépülés jót tesz testnek és léleknek egyaránt, ezért úgy gondolta, Lyn szépségtanácsaival ritka és felejthetetlen élményt szerez a sokat és keményen dolgozó édesanyjának.
Vágólapra másolva!

Az édesanya, Marika esetében a cél egy fiatalosabb, lágyabb külső volt, ami mindenekelőtt a sminkelésének újragondolásával tűnt elérhetőnek.

Ami a sminket illeti, az egészet az ebben a korban elengedhetetlen alapos krémezéssel kezdtem: először is a bőrt hidratáltam, majd a szemkörnyékre szemránckrémet tettem, végül egy feszesítő krémmel zártam a műveletet.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Nagyobb kép

Nagyobb kép

Marika minimum 10 évet fiatalodott Lyn szépségstúdiójában


Világos, könnyű textúrájú krémes alapozó kellett a bőr színének és apró egyenetlenségeinek eltüntetéséhez, amit ezt követően egy nagy fejű púderecsetet használva porpúderrel fixáltam.

Az arc karakterének keretet adó szemöldököt picit kiszedtem, ami által egy rövidebb és új ívet kapott. A tekintetet azzal tettem nyíltabbá és élénkebbé, hogy Marika szemöldökének új vonalát szőkésbarna festékkel még át is színeztem.

A szem festésénél a cél továbbra is a szemhéj feszesebbé és a tekintet nyíltabbá tétele volt, ezért először egy világos bézs árnyalatú szemhéjfestéket tettem a pillák tövétől egészen a szemöldökcsontig haladva, majd egy másik trükköt alkalmazva, középbarna és burgundi vörös színeket kombinálva a szemfestéket a szemöldökcsont irányába elkentem. Ahhoz, hogy a világos szemet kiemeljem, a szempillákat keretesebbé és hangsúlyosabbá tegyem, szilvakék és fekete szemkontúrral húztam ki a felső pillasor tövét, az alsót pedig csak szilvakékkel. Végül már csak egy fekete színű göndörítő szempillaspirálra volt szükségem.