Lenny Kravitz is saját divatmárkát tervez

Vágólapra másolva!
Az énekes úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy ő is saját divatmárkával álljon elő, mivel egy olyan stílust képvisel a színpadon is, amelynek sikere lenne a piacon. Lenny Kravitz szerint a zenészek divatőrülete még nem lejárt lemez.
Vágólapra másolva!

Évek óta fenn van a slágerlistákon, többek közt ezért is érzi úgy Lenny Kravitz, hogy a nevével eladható lenne egy egészen új divatmárka. Az énekes szerint egy olyan egyedi stílust képvisel, amelyet sok fiatal férfi szeretne magáénak tudni, és mivel nemrégiben indított belsőépítészeti vállalata is igen jól szerepelt, Lenny úgy határozott, hogy a divatvilágban is szerencsét próbál. A rock- és popzene fenegyereke nem is titkolja, hogy elsősorban üzleti érdekek vezérlik, de úgy érzi, van benne annyi kreativitás, amivel el tudja majd adni ruháit világszerte.

Forrás: MTI

Lenny Kravitz mindig is vonzódott a nőies ruhákhoz, kiegészítőkhöz


"Ahogy J-Lo, Diddy, Gwen Stefani, vagy Justin Timberlake, magam is úgy érzem, hogy a zenén kívül még vannak bennem kreatív ötletek, és ezt ki is szeretném próbálni" - mondta Lenny. "Mivel ők is remek munkát végeztek, most eljött az én időm, hogy bizonyítsak és úgy érzem, nem vallok kudarcot. Jó üzleti lehetőségek rejlenek benne, de ez inkább egy életstílus. A pénz is motivál, de nem csak arról van szó, hogy a nevemmel szignált ruhákat eladjam, hanem szeretném felfedezni és megvalósítani magamat egy egészen új területen és bízom benne, hogy mások is értékelik majd ezt."