Novemberi címlaplányunk: Bea

Vágólapra másolva!
Belső önismerete és vonzó külső megjelenése miatt Laczi Bea igazán irigylésre méltó hölgy, pedig ezt a varázslatot Bea sem köszönheti másnak, mint a személyre szabott imázs megfelelő kialakításának. Bea nagyon megörült, mikor megtudta, hogy megnyerte a pályázatot, ami segített neki, hogy a belső önismeretét egy új imázs megtalálásával tökéletesítse.
Vágólapra másolva!

Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára? Milyen téren voltak problémáid, hiányosságaid?
Nagyon megörültem a lehetőségnek, mivel 30. életévem elteltével úgy éreztem, most végre itt az ideje, hogy kiteljesíthessem önmagam. A belső önismeret fejlesztésével már évek óta foglalkozom, s ezalatt kikristályosodott, hogy számomra a belső nyugalom összekötődik a külső megjelenés tökéletesítésével. Hétköznap nevelőtanárként 14-19 éves fiatalokkal dolgozom, hétvégén egy divatiskolában felnőtt hölgyeknek tanítok rajzot. Többnyire egyszerű, természetes ruhákat viselek, melyeket - egy-kettő kivételével - én tervezek és kivitelezek. Úgy szeretném megváltoztatni a külsőm, hogy apró, de látványos elemek tarkítsák ruhatáram, melyekkel kifejezőbbé válhat személyiségem.

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara

Nagyobb kép
Bea a tanfolyam előtt

Nagyobb kép
... és után


Sminkelted magad, változott ez a tanfolyam alatt?
Egyszerű lágy sminket használtam, ami sajnos nap végére le is pergett. A tanfolyamon megtudtam, hogy az alapozó és korrektorok használatát mindennapossá kell tennem, hiszen a szemem alatti sötét karikák eltüntetése máshogy nem lehetséges. A szemfesték színének megválasztásában is új ötleteket kaptam, a technikai részletekkel pedig leegyszerűsödött és tartósabbá vált a szem kiemelése.

Forrás: Lyn de Gara

Milyen alakuláson mentél keresztül?
Tovább fejlődött az önismeretem, aminek nagyon örülök.

Milyen területeken lettél magabiztosabb, határozottabb?
Rendet raktam a ruhatáramban, a nőiesebb vonalvezetést részesítem előnyben, így jobban érzem magam, ha meg kell jelennem a diákjaim és a kollégáim között. Talán nemcsak tanárként, de esetleg példaként is szolgálhatok nekik.