Drew Barrymore a Missoni divatház új arca

Vágólapra másolva!
A Charlie angyalai sztárja ismét régi fényében tündököl, így nem csoda, hogy a Missoni divatház azonnal lecsapott Drew Barrymore-ra, aki a jövőben a vállalat reklámarcaként látható majd az újságokban és a tévében is.
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore élete újra sínen van. Válása után elég kritikus időszakon esett át, problémái voltak az itallal, a drogokkal, és a súlyával is, de Drew többször is bebizonyította már, hogy a legnehezebb helyzetből is képes talpra állni, így történt ez most is.

A sztár lefogyott, alakja tökéletes, lelkileg is rendbe jött, így nem csoda, hogy azonnal ajánlatot kapott a divatvilágból, ahol már többször is megfordult. A Missoni divatház őt akarta szerződtetni új reklámarcának, és a színésznő igent mondott a felkérésre, mert állítása szerint imádja az ilyen munkákat.

A színésznő a múlt héten Ibizára utazott, hogy képeket készítsenek a divatház reklámjaihoz, és Drew - aki korábban a Lancome modellje volt - nagyon élvezte a fotózást. A képeket Mert Alas és Marcus Piggot, két híres divatfotós készítette, és a Missoni divatház nagyon elégedett az eredménnyel. "Drew angyali arca, és természetes szépsége mindannyiunkat meggyőzött, már alig várjuk, hogy elinduljon a kampány" - nyilatkozta a vállalat szóvivője.