Klasszikus és új irányzatok a párizsi divathéten

Vágólapra másolva!
Az idei Paris Fashion Week minden szempontból érdekes újításokat hozott, mert mind a híres, mind a bemutatkozó tervezők egészen új irányzatokkal rukkoltak elő a 2006-os divatévre készülve.
Vágólapra másolva!

Már negyven éve annak, hogy Yves Saint-Laurent divatos álmai megfertőzték a francia divatot, és most a nagy név égisze alatt Stafano Pilatti mutatta be 2006-os kollekcióját, amely klasszikus formáival, a nagy mestert idéző ötleteivel igen nagy sikert aratott.

www.hellomagazine.comwww.hellomagazine.com

Rive Gauche-modell

Galliano tüllruhája



Szintén a régi divat világának hangulatát kívánta felidézni munkáival John Galliano, aki a Dior tavaszi/nyári kollekcióját vonultatta fel komoly nemzetközi érdeklődés közepette. Galliano merész, átlátszó, mégis elegáns és klasszikus ruháit mutatták be gyönyörű modellek, akik sok férfiszívet dobogtattak meg pikáns felvonulásukkal. A friss színek és a negyvenes évek hangulatát idéző klasszikus formák mindenkit meggyőztek arról, hogy a régi értékek ismét kezdenek divatba jönni, már ami a franciákat illeti.

Persze nem csak a hagyományok tisztelői tették le a garast a rangos fesztiválon, Jean-Paul Gaultier modernebb, fiatalosabb hangulatú bemutatója is komoly sikert aratott, amely a modern párizsi divat eleganciáját emelte költői magaslatokba.

www.hellomagazine.com

Alena Akmhadullina maszkja



Az új tervezők sem panaszkodhattak, az orosz Alena Akmhadullina a reneszánsz kort idéző maszkokban küldte színpadra modelljeit, amellyel az egyik legérdekesebb és izgalmasabb bemutatót tudhatta magáénak.

www.hellomagazine.com

Yamamoto ruhája



Yohji Yamamoto, aki már 61 éves, és nem csak hazájában elismert tervező, szintén komoly elismerést zsebelhetett be, tengerészruhákat idéző kollekcióival érdekes színfoltot hagyott a francia divathét palettáján.

www.hellomagazine.comwww.hellomagazine.com

Kaotikus szabásvonal Viktor és Rolftól



Viktor és Rolf, a két híres holland tervező a káosz jegyében mutatták be új munkáikat, modelljeik úgy jelentek meg a kifutón, hogy minden ruha fordítva volt rajtuk, sőt volt, aki nadrágot hordott felül és fűzőt húzott a bokájára.