Keresem a külső-belső harmóniát

Vágólapra másolva!
Tavasszal Erika egészen új életet kezdett, és szerette volna, ha ez a változás a külsején is meglátszik. Szüksége volt egy-két jó tanácsra, hogy kívül is látszódjon a benne lévő harmónia, ezért fordult imázstanácsadónkhoz, Lyn de Garához.
Vágólapra másolva!

- Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára?
-
Amolyan női szeszélyből. Mint a legtöbb ember, én is érzem, hogy valami nem jó, de nem tudom pontosan, mi is az. Azt reméltem, egy elfogulatlan, hozzáértő szakembertől kaphatok néhány jó tanácsot.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Tanfolyam előtt

Tanfolyam után


- Sminkelted magad, változott ez a tanfolyam alatt?
- Igen, sminkeltem magam, de nem feltűnően. Ezt figyelembe véve kaptam tanácsokat, melyek apró változtatások ugyan, de jelentős változást okoztak.

- Milyen alakuláson mentél keresztül a tanfolyam alatt?
- Néhány kérdésben megerősítést kaptam, de voltak tanácsok, melyeken meglepődtem, hogy számomra is sikert hozhatnak. Eddig a telt hölgyekre jellemző hosszú, bő fazonú,"takargatós" ruhákat részesítettem előnyben, de most már bátram viselem a karcsúsított, rövidebb fazonokat és a továbbra sem erős, de teljesen más sminket. A legjobb tanács az volt, hogy megtudtam, hogyan hangsúlyozhatom még jobban előnyös tulajdonságaimat.

- Mennyiben változtatnak az életedben a tanfolyamon tanultak? Milyen területeken leszel magabiztosabb, határozottabb?
- Akár az üzleti, akár a magánéletben minden ember sikeresebb, ha a belső szépsége kisugárzik. A tanfolyam ebben segített nekem.

- A környezeted észrevette rajtad a változást?
- Természetesen. Volt, aki tudott a változtatásról, és volt, aki nem, de mindenki elismerően nyilatkozott. Aki tudott róla, persze jobban megnézett, de pozitív változást nyugtáztak. Aki nem tudott róla, annak csak feltűnt, hogy más lettem... én pedig besöpörtem az elismeréseket.