Harminc előtt egy pillanattal

Vágólapra másolva!
Janovics Judit, a sztársmink-pályázat első nyertese Kylie Minogue-sminkre vágyott, ezzel szerette volna meglepni férjét. Judit a napokban ünnepli 30. születésnapját, így nagyon jól jött neki a lehetőség, hogy egy olyan sminket próbáljon ki, ami igazán dögössé teszi.
Vágólapra másolva!

Judit beszámolt arról, hogyan is készült a Kylie-smink:

Alapozás
Lyn fél árnyalattal sötétebb alapozót használt a bőröm egyenetlenségeinek eltüntetésére, mint a bőröm színe. A nyakamat is alapozta a fotó kedvéért.

Púder
Lyn az alapozóhoz megfelelő transzparent púdert használt az alapozó rögzítésére, amely azért jobb, mert nem ragad.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Judit szemét keretbe foglalja a fekete szemceruza és szempillaspirál, ami kiemeli szép zöld színét


Szemöldök
A sötétebb szemöldököm tompítására szőkésbarna szemöldökceruzát használtunk.

Szemhéj
A szememen körbe fehér, selymes szemhéjpúdert alkalmazott Lyn, majd fekete kontúrceruzával, valamint nedvesített fekete szemhéjpúderrel keretezte a szememet alul, felül. Ezeket összemosta sima ecsettel a füstös hatás kedvéért. Az alsó szemhéj környékét korrektorral világosítottuk, valamint világosabb púdert alkalmaztunk a szemzugban is a karikák eltüntetésére és a sötét szemsmink erőteljesebb érvényesülése érdekében.

Szempilla
Extra hosszú szempilláimat alul és felül fekete szempilla spirállal festettük be.

Pirosító
Lyn rózsaszín tónusú pirosítót tett mindkét oldalra, a járomcsontra.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara


Ajkak
Mivel elég keskeny az ajkam, dúsító hatású krémmel kente be Lyn az ajkaimat, majd a szájvonalon kívül kontúrozott a nagyítás miatt alul és felül egyaránt. A szájkontúr bordós-barna színű volt, a számra pedig két színből kevert szájfényt alkalmaztunk, mely lilás-rózsaszín színű lett. A szájfénytől csillogó, fényes lett az ajkam, ami szintén a dúsabb hatás eléréséért volt fontos.

A smink elkészülte után

A smink után következett a megfelelő öltözék és ezekhez a kiegészítők kiválasztása a fotózáshoz. Először egy fekete félvállas felsőt vettem fel a, amelyhez Lyn egy fekete-arany színű fülbevalót adott. Ezután egy fekete-fehér kapucnis dzsekivel fotóztunk, majd egy piros felső következett, amihez Lyn piros tollboát javasolt kiegészítőként.

Mindegyik ruha alapvetően a stílusomat tükrözte, és ez a tény, valamint Lyn kedvessége, közvetlensége segített feloldódni a fotózás alatt, így az elkészült képek nagy része elnyerte a tetszésemet. Nagyon különleges élmény volt, sokat tanultam, és megérte 300 km-t utazni ezért!

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink és imázs tanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: [email protected]

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle, és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg; milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

A nyertesek átváltozásáról készült fotókat és a velük készített interjút a következő oldalakon találjátok:
Első nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.
A szingli-pályázat nyertese: Bagi Éva
Hatodik nyertesünk Demmel Tímea
Hetedik nyertesünk: Bátonyi Zsuzsanna és lánya, Ágnes
Nyolcadik nyertesünk: Bodrogi Lilla
Kilencedik nyertesünk Varga Gabriella
Tizedik nyertesünk: Farkas Edit
Tizenegyedik nyertesünk: Reiner Zsuzsanna
Tizenkettedik nyertesünk: Hegedűs Nelly
Tizenharmadik nyertesünk: Fehér Hajnalka
Tizennegyedik nyertesünk: Sóron Ildikó