Az érett nő szépsége

Vágólapra másolva!
Ki állítja azt, hogy nem lehetünk szépek negyven, ötven vagy akár hatvan év fölött? Ha valakinek kétségei támadnak, az most nézze meg a hatvanhat éves Éva átalakulását: hogyan fiatalodott és szépült meg a szemünk láttára.
Vágólapra másolva!

Miért ne lehetnénk szépek a húszas éveink elmúltával? Az egész csak felfogás és hozzáállás kérdése. Éva büszke a korára - aktív társadalmi életet él, nyugdíjazása után is újabb kihívásokat: önkéntes társadalmi munkát vállal, nyitott minden újra, így akár a külsejének felülvizsgálatára és modernizálására is!

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Nagyobb kép

Nagyobb kép

Egy speciális arckrémet használtunk sminkelés előtt, ami nemcsak hidratál, hanem feszessé is teszi az arcbőrt

Miért fontos ez? Azért, mert ha a tükör előtt állva folyton arra a megállapításra jutsz, hogy ugyanaz az arcod, csak a gyarapodó számú ránc és ősz hajszál kezd mindinkább feltűnni, úgy a saját önbizalmad ásod alá. Ne ragaszkodj ahhoz, amilyen egykoron voltál. Gondold át, most ki vagy és ki szeretnél lenni, és ezt vállald! Hidd el, ez látszani is fog rajtad! Ettől sokkal magabiztosabb, boldogabb és ragyogóbb leszel!

Ruhatár

Ahogy öregszünk, bőrünk árnyalata, hajszínünk változik, fakul, és ezt a ruhatárunkban is érzékeltetni kell. Vannak például olyan színek, amelyek istenien álltak nekünk valaha, most azonban például túl kontrasztosak és harsányak a bőrszínünkhöz. Fokozott figyelmet igényel a megfelelő fehérnemű kiválasztása, hiszen jó textúrájú és szabású alsónemű ápol és eltakar, tartást és feszességet adhat. Ne feledd, hogy az öregedéssel a test alakja is változik, hogy a mell formája és feszessége sem a régi. Amikor a régi ruháid között szelektálsz, vagy újakat vásárolsz, emlékezz erre, és csak olyasmit mutass magadból, amit tényleg érdemes!

Persze mindennek az alapja a test fokozott, rendszeres és alapos karbantartása, amire az idő múlásával egyre nagyobb hangsúly kerül!