Konzervatív kislányból csábító nagylány

Vágólapra másolva!
Mielőtt a konzervatív neveltetést kapott 23 éves Piroska hozzám fordult, addigi egész életében a klasszikus, ápolt megjelenés volt az ismertetőjegye, most azonban úgy érezte, végre itt az ideje, hogy egy kicsit kirúgjon a hámból és egy kihívóbb, szexisebb külsőt varázsoltasson magának.
Vágólapra másolva!

Rögtön feltűnt nekem Piroska gyönyörű nagy szeme, amit elmondása szerint általában csak spirállal fest át, és a rendkívül hamvas világos bőr. Modellünk elmondása szerint a pink, piros és bordó színeket szereti, és általában inkább valami visszafogottabbat visel.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

A szögletes arcot egy-két trükkel könnyen oválissá lehet alakítani

Az átváltoztatást a frizurával kezdtem: a kissé szögletes arcot könnyen a felmérések szerint legideálisabbnak mondott oválissá lehet tenni néhány apró trükk segítségével. Hajhabot és hajsprayt alkalmazva a hajat a fej búbján kicsit megemeltem, és egy kis dúsítást végeztem rajta, ezáltal az arcon kicsit lágyítottam, és alakját megnyújtottam.

Szeretnél magadról egy sztárfotót?

Ha küldesz magadról egy rövid bemutatkozó levelet, és egy 3 hónapnál nem régebbi képet jpg formátumban a [email protected] e-mail címre, akkor te lehetsz az a szerencsés, akinek Lyn de Gara sztársminket készít, és a szépség tanácsok mellett kapsz egy 21x30 cm méretű fotót is, melyen tündökölsz, akár egy sztár!

A jelentkezéseteket november 21-ig várjuk a fenti e-mail címre.