Megleptem a szerelmem

Vágólapra másolva!
Viki tartós párkapcsolatban él, és most nagy meglepetésre készült. Megismerkedésük 7. évfordulója alkalmával barátjának egy egészen új oldalát akarta megmutatni és fényképeken rögzíteni. A minden újra fogékony és nyitott természetű Viki amúgy is szeret szépítkezni, sminkjével érzéki száját és szemét szokta hangsúlyozni, így könnyen belement abba a játékba, aminek célja egy merész, csábos és játékos új külső volt.
Vágólapra másolva!

Modellünk haja nagyszerűen volt vágva, érezhetően könnyű is volt belőle divatos, menő frizurát kreálni. Csak egy kis tartást adtam neki némi hajhab és hajspray segítségével, amit közvetlenül a hajtő közelébe vittem fel. Viki hajszíne merész kettősből állt, ami az új imidzséhez is prímán passzolt, üzletasszonyoknak azonban ezt a fajta vagányságot nem ajánlanám.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Viki a pink színű hálós felsőben, hangsúlyos nyakláncában és erős sminkjében igazi modellnek látszik

Ami az öltözködést illeti, a szexi külső erősítése a kitűzött célok közé tartozott. Sokévi együttlét után is merjük hangsúlyozni a nőiességünket, ébresszük csak fel azt az alvó oroszlánt! Legyünk bátran tüzesek!

A feng shui szerint a szerelem színei a pink és a piros, így Vikit is ilyen színekbe bújtattam, de nem feledkeztem meg arról sem, hogy testéből is láttasson valamit, például a nyakát, vállát, dekoltázsát. Kiegészítőkkel lehet a szabadon hagyott területeket "befedni", ezek segítenek még a tekintetet is a fedetlen testrészek felé irányítani, másrészt a sokszínűségnek is alapvető eszközei lehetnek.

Forrás: Lyn de Gara

Sztárfotó Vikiről

Szeretnél magadról egy sztárfotót?

Ha küldesz magadról egy rövid bemutatkozó levelet, és egy 3 hónapnál nem régebbi képet jpg formátumban a [email protected] e-mail címre, akkor te lehetsz az a szerencsés, akinek Lyn de Gara sztársminket készít, és a szépség tanácsok mellett kapsz egy 21x30 cm méretű fotót is, melyen tündökölsz, akár egy sztár!

A jelentkezéseteket november 21-ig várjuk a fenti e-mail címre.