Megszületik a magabiztos nő

Vágólapra másolva!
Fehér Hajnalka azért jelentkezett sminktanfolyam-játékunkra, mert sokkal több önbizalomra vágyott, szeretett volna végre magabiztos nőként fellépni és elérni azt, hogy fiatal kora ellenére komolyan vegyék őt mindenféle élethelyzetben.
Vágólapra másolva!

- Milyen érzés, hogy te lettél a nyertes a sok jelentkező közül?
- Nagyon meglepődtem. Amikor olvastam erről a lehetőségről, gondoltam, teszek egy próbát, elküldtem a jelentkezésemet, de aztán el is felejtkeztem róla. Meg persze "optimistán" azt gondoltam, úgysem én leszek a szerencsés. És mégis. Szóval nagyon örültem neki.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

- Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára? Milyen téren voltak problémáid, hiányosságaid?
- Az egyetem öt éve alatt nem nagyon törődtem a külső megjelentéssel. Mindig kényelmes, főleg egyszínű ruhákba jártam. Azonban hamarosan lediplomázom, és a munkakeresésben nagyon fontos, hogy az ember milyen benyomást tesz egy interjú alatt. Szerettem volna megtudni a magabiztos fellépés titkát. Eddig nem voltam tisztában azzal, hogy nekem milyen ruhák az igazán előnyösek, hogyan kell tökéletesen sminkelni, és hogyan kell igazán nőiesen viselkedni. Nagyon kíváncsi voltam, hogy egy ezzel a témával foglalkozó szakember hogyan tud átváltoztatni, mit tud belőlem kihozni.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

- Sminkelted magad a tanfolyam előtt?
- Igazából a nyáron kezdtem el magam sminkelni, de se a tökéletes sminktechnikával, se a hozzám igazán illő színekkel nem voltam tisztába. Az általam elkészített smink nagyon egysíkú volt, minden alkalommal jóformán ugyanaz.

- Milyen alakuláson mentél keresztül a tanfolyam alatt?
- Elsősorban belső átalakuláson. Rá kellett jönnöm, hogy ha azt gondolom magamról, hogy ronda vagyok, és ezt sugárzom a környezetem felé is, akkor nem várhatom el, hogy pozitív visszajelzéseket kapjak. Nagyon fontos, hogy az emberen látsszék a belső harmónia. Úgy érzem, nőtt az önbizalmam, magabiztosabb lettem mind a smink, mind a ruhaválasztás, mind az emberekkel való viszonyom terén.