Új külsővel megváltozik a világ

Vágólapra másolva!
Gabi tipikus tinédzser. Imádja az egyszerű öltözéket: a farmert és a kényelmes, mintás pólókat, sminket pedig gyakorlatilag nem visel. Most azonban elkapta a változtatás iránti láz, és kíváncsi volt, hogyan tüntethetné el arcán az apróbb bőrhibákat, miképp hangsúlyozhatná a szemét, és egyáltalán, hogyan lehetne nőiesebb a megjelenése.
Vágólapra másolva!

A feladat egyszerű: a kislányos-romantikus külsőből szexi, elegáns nőt kell faragni, ehhez pedig drasztikus változtatás kell! Az átváltoztatásban mindenekelőtt a smink kapott szerepet, és persze a ruhatár is bővült néhány divatos, csábos és nőies darabbal.

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara
Gabi hihetetlen változásokon ment keresztül: egy átlagos tinédzserből gyönyörű, elegáns nővé vált

Gabi bőre rendívül érzékeny és világos, ezért minden apró bőrhiba feltűnően látszott rajta. A feladat abból állt, hogy úgy fedjük ezeket a problémás területeket, hogy az ne legyen túl mesterkélt, és ne tűnjön maszknak. Az alapozó helyes színét keveréssel kaptam: fogtam egy, a bőrszínnel azonos színű krémes alapozót és összekevertem egy árnyalattal sötétebbel. Így értem el, hogy az alapozó takar is, mégis természetes hatású. Porpúderrel rögzítettem.

Ahhoz, hogy a tekintet kifejezőbb legyen, a szemöldököt picit átformáztam: aranybarna árnyalatú szemöldökceruzával megvastagítottam az egyébként kissé vékony, egyenes szemöldökvonalat, ívét pedig picit felfelé kerekítettem.