Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az illatok szexuális vonzereje

A reprezentatív felmérési eredmények alapján, a peteérés periódusában nyugodtan a fiók mélyén felejthetjük igéző illatkompozícióinkat. A legcsábítóbbnak ugyanis ilyenkor testünk természetes kipárolgását tartják a férfiak. Furcsa mód a reakció nem csupán közvetlen környezetünkben érvényesül, hanem tágabb térben is. Figyeljük meg: a termékeny három napon sokkal több férfi fordul meg utánunk az utcán, bámul meg a metrón.

Minél termékenyebb, annál szebb

A jelenség ezen kívül esztétikai javulással is együtt jár: szépen letisztul a bőrünk, teltebbé és szimmetrikusabbá válnak kebleink. A szemünk jobban csillog, a felesleges víz eltávozik végtagjainkból. A női szervezet jelzéseket ad le, hogy legideálisabb periódusában van, legnagyobb a valószínűsége a megtermékenyülésnek.

A szexuális vonzerő fokozható

Olyan ez, mint a macskáknál a tüzelési időszak. Még a szobába zárt nőstény is kandúrok tucatjait vonzza ilyenkor a környékre. A magas tetszési indexű periódus ráadásul egybecseng saját megnövekedett szexuális vágyainkkal is - a természet mindenre gondolt. Sőt: a hatás néhány apróbb trükkel felerősíthető.

Ha a menstruáció előtti napokban nem fogyasztunk fűszeres ételeket, nem használunk kölnit, és illatosított tusfürdőt, nem szedünk fogamzásgátlót, a szervezet kipárolgása fokozódik, és elementáris erővel jelentkezik. A természet és az urak becsapásának egyéb fortélya, ha félretesszük a peteérés időszakában viselt blúzunkat, alsóruházatunkat, és szükség esetén indifferens időszakban is "bevetjük". A felmérések szerint a hatás ugyan enyhébben, de ilyenkor is jelentkezik.

Ajánlat
Szexinfo - szexuáils felvilágosító weboldal
A szagok szinfóniája
Szexuális étvágy

Korábban a szexuális vonzerőről
A szexepil nem csak a nők fegyvere
Hölgyeim, menjenek csak az orruk után
Pont ez a férfi kell!

Kíváncsi a szexuális magatartásunk hátterére?
Buda Béla: Szexuális viselkedés

Fórum: A termékenység illata is édes

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről